C Cem Özmen Femtopat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 294 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #11 OutemuX dedi: Hocam bir şekilde BIOS'tan ayar yapıp ekran kartını açmayı denedim normalde açılmıyordu, fish eye efekti gibi olmuştu bilgisayarın ekranı. Zula'da bile kasıyordu en son haliyle. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal bir şekilde ekran kartının bozulması/yanması mümkün değil.
OutemuX dedi: Hocam bir şekilde BIOS'tan ayar yapıp ekran kartını açmayı denedim normalde açılmıyordu, fish eye efekti gibi olmuştu bilgisayarın ekranı. Zula'da bile kasıyordu en son haliyle. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal bir şekilde ekran kartının bozulması/yanması mümkün değil.
OutemuX Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 867 Çözümler 11 Yer İstanbul 23 Haziran 2024 #12 Android tabanlı bir işletim sistemi kursam nasıl olur?
C Cem Özmen Femtopat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 294 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #13 OutemuX dedi: Android tabanlı bir işletim sistemi kursam nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Kurabilirsin, PrimeOS ve Bliss OS tavsiye ederim.
OutemuX dedi: Android tabanlı bir işletim sistemi kursam nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Kurabilirsin, PrimeOS ve Bliss OS tavsiye ederim.
OutemuX Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 867 Çözümler 11 Yer İstanbul 23 Haziran 2024 #14 Cem Özmen dedi: Yazılımsal bir şekilde ekran kartının bozulması/yanması mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Miner vardı sanırsam hocam içinde . Yine de kontrol edebilirim ama çalışmıyordu yani en son. Cem Özmen dedi: Kurabilirsin, PrimeOS ve Bliss OS tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hangisi daha iyidir?
Cem Özmen dedi: Yazılımsal bir şekilde ekran kartının bozulması/yanması mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Miner vardı sanırsam hocam içinde . Yine de kontrol edebilirim ama çalışmıyordu yani en son. Cem Özmen dedi: Kurabilirsin, PrimeOS ve Bliss OS tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hangisi daha iyidir?
The Ruh hastasi Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 2.204 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Haziran 2024 #15 Windows 10 kurabilirsiniz hocam. İçinde SSD olduğundan sıkıntı yaratacağını zannetmiyorum.
C Cem Özmen Femtopat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 294 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #16 OutemuX dedi: Miner vardı sanırsam hocam içinde . Yine de kontrol edebilirim ama çalışmıyordu yani en son. Hangisi daha iyidir? Genişletmek için tıkla... PrimeOS daha akıcı ve kullanışlı geldi bana. OutemuX dedi: Miner vardı sanırsam hocam içinde . Yine de kontrol edebilirim ama çalışmıyordu yani en son. Genişletmek için tıkla... Hangi exploit'i kullandın?
OutemuX dedi: Miner vardı sanırsam hocam içinde . Yine de kontrol edebilirim ama çalışmıyordu yani en son. Hangisi daha iyidir? Genişletmek için tıkla... PrimeOS daha akıcı ve kullanışlı geldi bana. OutemuX dedi: Miner vardı sanırsam hocam içinde . Yine de kontrol edebilirim ama çalışmıyordu yani en son. Genişletmek için tıkla... Hangi exploit'i kullandın?
OutemuX Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 867 Çözümler 11 Yer İstanbul 23 Haziran 2024 #17 Cem Özmen dedi: PrimeOS daha akıcı ve kullanışlı geldi bana. Hangi exploit'i kullandın? Genişletmek için tıkla... Hocam ben önüme geleni indirmiştim. KRNL, Electron, Coco Z, Nihon, OmegaX, Magnius, Hecta Reborn aklıma gelenler 2-3 tane daha vardı. The Ruh hastasi dedi: Windows 10 kurabilirsiniz hocam. İçinde SSD olduğundan sıkıntı yaratacağını zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Windows 10 var zaten kasıyor hocam, söylemeyi unuttum.
Cem Özmen dedi: PrimeOS daha akıcı ve kullanışlı geldi bana. Hangi exploit'i kullandın? Genişletmek için tıkla... Hocam ben önüme geleni indirmiştim. KRNL, Electron, Coco Z, Nihon, OmegaX, Magnius, Hecta Reborn aklıma gelenler 2-3 tane daha vardı. The Ruh hastasi dedi: Windows 10 kurabilirsiniz hocam. İçinde SSD olduğundan sıkıntı yaratacağını zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Windows 10 var zaten kasıyor hocam, söylemeyi unuttum.
C Cem Özmen Femtopat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 294 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #18 OutemuX dedi: Hocam ben önüme geleni indirmiştim. Krnl, electron, coco Z, nihon, omegax, magnius, hecta reborn aklıma gelenler 2-3 tane daha vardı. Genişletmek için tıkla... Eğer tekrar kullanmak istersen JJSploit kullan.
OutemuX dedi: Hocam ben önüme geleni indirmiştim. Krnl, electron, coco Z, nihon, omegax, magnius, hecta reborn aklıma gelenler 2-3 tane daha vardı. Genişletmek için tıkla... Eğer tekrar kullanmak istersen JJSploit kullan.
ilkerkl123 Decapat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #19 OutemuX dedi: Android tabanlı bir işletim sistemi kursam nasıl olur? Genişletmek için tıkla... chromeOS olabilir linux da kullanmak zor alabilir sizin için
OutemuX dedi: Android tabanlı bir işletim sistemi kursam nasıl olur? Genişletmek için tıkla... chromeOS olabilir linux da kullanmak zor alabilir sizin için
C Cem Özmen Femtopat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 294 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #20 ilkerkl123 dedi: ChromeOS olabilir Linux da kullanmak zor alabilir sizin için. Genişletmek için tıkla... ChromeOS çok hantal çalışıyor.
ilkerkl123 dedi: ChromeOS olabilir Linux da kullanmak zor alabilir sizin için. Genişletmek için tıkla... ChromeOS çok hantal çalışıyor.