Hocam bir şekilde BIOS'tan ayar yapıp ekran kartını açmayı denedim normalde açılmıyordu, fish eye efekti gibi olmuştu bilgisayarın ekranı. Zula'da bile kasıyordu en son haliyle.
Yazılımsal bir şekilde ekran kartının bozulması/yanması mümkün değil.
Hocam bir şekilde BIOS'tan ayar yapıp ekran kartını açmayı denedim normalde açılmıyordu, fish eye efekti gibi olmuştu bilgisayarın ekranı. Zula'da bile kasıyordu en son haliyle.
Android tabanlı bir işletim sistemi kursam nasıl olur?
Miner vardı sanırsam hocam içindeYazılımsal bir şekilde ekran kartının bozulması/yanması mümkün değil.
Hangisi daha iyidir?Kurabilirsin, PrimeOS ve Bliss OS tavsiye ederim.
PrimeOS daha akıcı ve kullanışlı geldi bana.Miner vardı sanırsam hocam içinde. Yine de kontrol edebilirim ama çalışmıyordu yani en son.
Hangisi daha iyidir?
Hangi exploit'i kullandın?Miner vardı sanırsam hocam içinde. Yine de kontrol edebilirim ama çalışmıyordu yani en son.
Hocam ben önüme geleni indirmiştim. KRNL, Electron, Coco Z, Nihon, OmegaX, Magnius, Hecta Reborn aklıma gelenler 2-3 tane daha vardı.PrimeOS daha akıcı ve kullanışlı geldi bana.
Hangi exploit'i kullandın?
Windows 10 var zaten kasıyor hocam, söylemeyi unuttum.Windows 10 kurabilirsiniz hocam. İçinde SSD olduğundan sıkıntı yaratacağını zannetmiyorum.
Hocam ben önüme geleni indirmiştim. Krnl, electron, coco Z, nihon, omegax, magnius, hecta reborn aklıma gelenler 2-3 tane daha vardı.
chromeOS olabilir linux da kullanmak zor alabilir sizin içinAndroid tabanlı bir işletim sistemi kursam nasıl olur?
ChromeOS olabilir Linux da kullanmak zor alabilir sizin için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.