Hocam JJSploit zaten miner. Bir o yoktu herhalde bende, zaten şuan çalışan aktif hile olmadığı için bıraktım Roblox'u.Eğer tekrar kullanmak istersen JJSploit kullan.
Hocam JJSploit zaten miner. Bir o yoktu herhalde bende, zaten şuan çalışan aktif hile olmadığı için bıraktım Roblox'u.Eğer tekrar kullanmak istersen JJSploit kullan.
JJSploit miner değil, uzun bir süre kullandım.Hocam JJSploit zaten miner. Bir o yoktu herhalde bende, zaten şuan çalışan aktif hile olmadığı için bıraktım Roblox'u.
Hocam peki BlissOS'ta klavye ile oyun oynanıyor mu? Kontrolcü bağlanabiliyor mu?JJSploit miner değil, uzun bir süre kullandım.
Evet ama ekstra uygulama indirmek gerekiyor, PrimeOS'da oyun menüsü var oradan otomatik olarak ayarlayabiliyorsun tuş uğraşmadan.Hocam peki BlissOS'ta klavye ile oyun oynanıyor mu? Kontrolcü bağlanabiliyor mu?
PrimeOS kuracağım o zaman teşekkürler.Evet ama ekstra uygulama indirmek gerekiyor, PrimeOS'da oyun menüsü var oradan otomatik olarak ayarlayabiliyorsun tuş uğraşmadan.
Rica ederim, yeni konu açıp beni etiketle yardımcı olayım.PrimeOS kuracağım o zaman teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.