OutemuX Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 842 Çözümler 11 Yer İstanbul 23 Haziran 2024 #21 Cem Özmen dedi: Eğer tekrar kullanmak istersen JJSploit kullan. Genişletmek için tıkla... Hocam JJSploit zaten miner. Bir o yoktu herhalde bende, zaten şuan çalışan aktif hile olmadığı için bıraktım Roblox'u.
Cem Özmen dedi: Eğer tekrar kullanmak istersen JJSploit kullan. Genişletmek için tıkla... Hocam JJSploit zaten miner. Bir o yoktu herhalde bende, zaten şuan çalışan aktif hile olmadığı için bıraktım Roblox'u.
Asil035 Centipat Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 289 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #22 Bence Windows 8.1 kullan. Windows 7 kadar eski değil ve daha akıcı olur senin sistemin için.
C Cem Özmen Femtopat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 294 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #23 OutemuX dedi: Hocam JJSploit zaten miner. Bir o yoktu herhalde bende, zaten şuan çalışan aktif hile olmadığı için bıraktım Roblox'u. Genişletmek için tıkla... JJSploit miner değil, uzun bir süre kullandım.
OutemuX dedi: Hocam JJSploit zaten miner. Bir o yoktu herhalde bende, zaten şuan çalışan aktif hile olmadığı için bıraktım Roblox'u. Genişletmek için tıkla... JJSploit miner değil, uzun bir süre kullandım.
OutemuX Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 842 Çözümler 11 Yer İstanbul 23 Haziran 2024 #24 Cem Özmen dedi: JJSploit miner değil, uzun bir süre kullandım. Genişletmek için tıkla... Hocam peki BlissOS'ta klavye ile oyun oynanıyor mu? Kontrolcü bağlanabiliyor mu?
Cem Özmen dedi: JJSploit miner değil, uzun bir süre kullandım. Genişletmek için tıkla... Hocam peki BlissOS'ta klavye ile oyun oynanıyor mu? Kontrolcü bağlanabiliyor mu?
C Cem Özmen Femtopat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 294 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #25 OutemuX dedi: Hocam peki BlissOS'ta klavye ile oyun oynanıyor mu? Kontrolcü bağlanabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet ama ekstra uygulama indirmek gerekiyor, PrimeOS'da oyun menüsü var oradan otomatik olarak ayarlayabiliyorsun tuş uğraşmadan.
OutemuX dedi: Hocam peki BlissOS'ta klavye ile oyun oynanıyor mu? Kontrolcü bağlanabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet ama ekstra uygulama indirmek gerekiyor, PrimeOS'da oyun menüsü var oradan otomatik olarak ayarlayabiliyorsun tuş uğraşmadan.
OutemuX Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 842 Çözümler 11 Yer İstanbul 23 Haziran 2024 #26 Cem Özmen dedi: Evet ama ekstra uygulama indirmek gerekiyor, PrimeOS'da oyun menüsü var oradan otomatik olarak ayarlayabiliyorsun tuş uğraşmadan. Genişletmek için tıkla... PrimeOS kuracağım o zaman teşekkürler.
Cem Özmen dedi: Evet ama ekstra uygulama indirmek gerekiyor, PrimeOS'da oyun menüsü var oradan otomatik olarak ayarlayabiliyorsun tuş uğraşmadan. Genişletmek için tıkla... PrimeOS kuracağım o zaman teşekkürler.
C Cem Özmen Femtopat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 294 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #27 OutemuX dedi: PrimeOS kuracağım o zaman teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, yeni konu açıp beni etiketle yardımcı olayım.
OutemuX dedi: PrimeOS kuracağım o zaman teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, yeni konu açıp beni etiketle yardımcı olayım.