AOC monitörde ölü piksel nedeniyle yapılan garanti talebine dönüş yapılmadı

Javadross1

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben Japonya'da yaşıyorum bundan 1 ay once Amazon'dan AOC 24g4/11 model monitör aldım fakat 1 ay sonra monitörde 1 adet sıkışık 1 adet ise ölü piksel oluştu. Amazon iade süresi 1 ay oldugu için iade talebi oluşturamadım bunun üzerine AOC sitesi üzerinden garanti talebi oluşturdum. Onlar da 24 veya 48 saat içerisinde dönüş yapılacağını söylediler ama nerdeyese 1 hafta oldu ve halen bir e-posta gelmedi. Bu durumda ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben Japonya'da yaşıyorum bundan 1 ay once Amazon'dan AOC 24g4/11 model monitör aldım fakat 1 ay sonra monitörde 1 adet sıkışık 1 adet ise ölü piksel oluştu. Amazon iade süresi 1 ay oldugu için iade talebi oluşturamadım bunun üzerine AOC sitesi üzerinden garanti talebi oluşturdum. Onlar da 24 veya 48 saat içerisinde dönüş yapılacağını söylediler ama nerdeyese 1 hafta oldu ve halen bir e-posta gelmedi. Bu durumda ne yapabilirim?
Halen e-posta gelmemesi reddedilmesi demek değil.
https://www.amazon.com.tr/gp/help/customer/contact-us?ref_=hp_ss_v2_cu_t4 adresinden Amazon'a ulaşıp sorun.

Bende yakın zamanda Aoc Q27g42ze 27" monitör satın aldım sorunum şu, çalışır durumda yani açıkken display kablosunun takılı olduğu kısım civarında muhtemelen adaptörde orada cızırtı gibi ses geliyor sessiz ortamda ses duyuluyor, hdmı kablo takılıyken de ses var ama çok az. Display kablo takılıyken ses duyulacak seviyede. Değişim için servise gönderirsem sonuç ne olabilir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı