120 GB James Donkey SSD ne kadar dayanır?

Teknoloji şans işi, arkadaş bilgisayarı 7/24 kullanmayacak. Peki arkadaşlar. Böyle devam edin. Oaranozı

120 GB yok maalesef. En düşük 250 GB. Onun da aynı zamanda benim aldığım yer olan en ucuz linki koyayım :

Peki 120gb SSD tavsiyesi isteyen insana neden Samsung öneriyorsunuz? Bariz öneri isteyen kişinin bütçesini aşıyor çünkü.
 
Peki 120gb SSD tavsiyesi isteyen insana neden Samsung öneriyorsunuz o zaman? Bariz öneri isteyen kişinin bütçesini aşıyor çünkü.
120 GB JD ne kadar dayanır diyor başlıkta. Ben ise kaliteden şaşmaması için uyarıyorum. Benimki bir uyarı siz almaya devam edin de bütün yükü tek bir yongaya yükleyen SSD elinizde kalsın. Saygılar.
 
Buraya sıfır 120gb Samsung SSD linki koyar misiniz rica etsem?
Parantez içlerini okumadınız galiba Samsung hariç dedim. 120gb için 120 GB JAMES DONKEY JD120 2.5" 560-440 MB/s SSD Disk


240gb için


Kalabalık olmasın diye kingston, adata gibi markaların linklerini eklemedim onlar da + - 5-10 TL oynuyor :)
 
Parantez içlerini okumadınız galiba Samsung hariç dedim. 120gb için 120 GB JAMES DONKEY JD120 2.5" 560-440 MB/s SSD Disk


240gb için


Kalabalık olmasın diye kingston, adata gibi markaların linklerini eklemedim onlar da + - 5-10 TL oynuyor :)
Tamamen ezbere tavsiye. Saydığınız bütün öneriler ya kronik sorunlu ya f/p ürünü değil ya da eşek gibi kalitesiz ürünler. Ya Corsair ya Samsung ya da Asus alın. Paranıza yazık etmeyin. Bir kere adam gibi bir şey alın yıllarca kullanın.
 
Şu anda James donkey SSDerin fiyat avantajı bariz bir şekilde kalmadı. Yalnız aynı fiyat bandında alacağınız ürünlerin daha iyi olduğunu düşünmeyin.
Ben size birinci elden örnek veriyorum özellikle incehsap sitesine giriş yapıp sipariş tarihine baktım. 19 Nisan 2018 JD480 almıştım.
Hala performans kaybı olmadan sorunsuz kullanıyorum. 3 yıl içinde bozulsa birebir değişim garantisi var. 216tb minimum yazma ömrü biçilmiş. Benim aldığım dönemde diğer markalar ile JD arasında devasa fiyat farkları vardı. Bana JD SSD önerirmisin diye sorsalar öneririm, kullandım sorun yaşamadım fiyat/performans oranı yüksek bir SSD satın aldım, ve hala kullanıyorum.

Şimdi ben kendi tecrübelerime göre konuşuyorum. Hata mı ediyorum?
 
Adata SU 630 240 GB bizzat kendim kullanıyorum, hiç bir sorun ile karşılaşmadım, şuan 160 GB boş yer var, öneririm, gayet yeterli. Kendi ağabeyimde Sandisk 120 GB SSD kullanıyor.
 
Ne kadar dayanır kimse kesin bir şey diyemez. İlk gün de bozulabilir yıllarca da kullanabilirsiniz. Ama risk almak yerine az bir miktar daha verip tanınmış markaların SSD'lerinden almanızı tavsiye ederim. Para varsa Samsung, yoksa da Corsair, Crucial, Kingston, WD, Gigabyte, ADATA (SU630/650 Hariç) alınabilir. Zaten giriş seviyesi SSD'lerde James Donkey ile dediğim markalar arasında çok da fiyat farkı yok.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı