120 GB M2 SSD Önerisi

Bu fiyata NVMe imkansız gibi bir şey.
Burada daha uygunu varmış.

Fotoğrafın üzerinde NVMe yazıyor ama bilemedim 😂 .

Fotoğrafın üzerinde NVMe yazıyor ama bilemedim 😂 .
Model hakkında hiçbir bilgim yok. Ancak MP510 NVMe idi. Büyük ihtimalle bu da öyledir, Fiyatına göre alınabilir.

Evet var üzerinde yazıyor zaten. Sizin attığınız WD SSD düz M.2 SSD ama Corsair Force MP300 serisi NVMe destekli yüksek okuma ve yazma hızı sunan bir M.2 SSD.
Orijinal site burası.

Corsair Force MP300
Yok ben zaten laptop'un sitesinde NVMe desteği var mı göremedim. O yüzden sordum.

Evet laptop üzerindeki slot 1xPCIe NVMe M.2 slot şeklinde belirtilmiş.
Arkadaş ürünü belirtmemiş ama imzasındaki HP Pavilion Power Notebook üzerinden cevap verdim...
Zaten bu sınıftaki bir ürüne PCIe NVMe M.2 slotu bırakmalarının nedeni daha yüksek hızlara ulaşmak içindir. Düz M.2 slotu bırakmak çok mantıksız olur. SATA 3 üzerinden de düz M.2 hızını alabiliyorsunuz.

Son düzenleme:
O fiyata M2 alacağına normal bir SSD al boyuttan kar edersin, asla A Data alma kaç kere aldıysam bozuldu garantiden sıfırı geldi o da bozuldu.
Boş sata portu yok. 1 tane sata portu var onda da 1 TB HDD takılı.
Ben render alan veya çok ağır işlerle uğraşan birisi değilim. Bana bilgisayar açılma süresini düşürsün, CS de mapa bağlanma süresi düşsün yeter.
Evet laptop üzerindeki slot 1xPCIe NVMe M.2 slot şeklinde belirtilmiş.
Arkadaş ürünü belirtmemiş ama imzasındaki HP Pavilion Power Notebook üzerinden cevap verdim...
Zaten bu sınıftaki bir ürüne PCIe NVMe M.2 slotu bırakmalarının nedeni daha yüksek hızlara ulaşmak içindir. Düz M.2 slotu bırakmak çok mantıksız olur. SATA 3 üzerinden de düz M.2 hızını alabiliyorsunuz.
Laptopu belirttim sanırım görememişsiniz tekrar yazayım:) HP Pavilion Power CB-0008 NT.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı