120 GB normal SSD mi yoksa 120 GB M.2 SSD mi?

850EVO-m.2-2.jpg

Bu bir sata expressini kullanan SSD PCI Express bir SSD değil. Bu sebeple H270 anakartın m2 slotuna uyumsuz.
Kardeşim Samsung MZ-N5E250BW 850 Evo M2 tipi bir SSD. Gigabyte H270 Gaming 3 en yeni nesil ve üst seviye bir anakart, 2 tane m2 portu mevcut, ne demek desteklemiyor?. Bu arada almak istiyorsanız 960 evo alın 850 evo ile arasında dağlar kadar fark var.
Ashampoo_Snap_2017.03.09_16h31m33s_002_.png

Son düzenleme:
size tavsiyem: mesela işletim sistemi için ''adata-su800-128gb-560mb-520mb-s-sata3-2-5-ssd'' gibi ayrı bir ssd kullanmanız.her yönden size yetecektir.oyunlarınız için ise; bütçeniz yeterliyse şayet, 960 gb ayrı bir ssd kullanmanız.bunun için sandisk extreme 10 yıl garanti sunuyor.diğer video vs. arşiviniz içinse normal wd-blue 1tb sata-3 hdd size fazlasıyla yetecektir.buradan videolarınızı hızlı bir şekilde rahatlıkla izleyebilirsiniz. m2 pcı-ex ssd lerin hızına şuan gekesinim yok ve çok pahalı.boşa para harcamış olursunuz.

@Bartek59 Cevap icin tesekkurler yalniz konu baya sapti :D. Biliyorum zaten soylediklerinizi. Ben M.2 SSD'den bahsediyorum. O da takilmiyormus.
konudan sapma gibi bir şey söz konusu değil.açılan konu bu: ''120-gb-normal-ssd-mi-yoksa-120-gb-m-2-ssd-mi''.bende şu an abartı olduğunu gösterdim.ama dayanıklılık bakımından sanırsam m.2 daha iyi olabilir.ram gibi çalşıyorsa şayet.ram lere ömürlük değer biçiliyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı