120 GB SSD önerisi

A400'ün de birçok mağdurunu bulabilirsiniz forumlarda. :) SSD'ler şans işi Evo serisi alacak parası yoksa her SSD taş gibi gelmeyecek.

Nedense ben o mağdurları göremedim olsa dahi Adata SU630 ve 650 modelleri ile BX500 kadar olamaz. Yoksa şu an burada da yazanlar sorunlu almayın derdi Kingston için, adı çıkması böyle bir şey :).

Nedense ben o mağdurları göremedim olsa dahi Adata SU630 ve 650 modelleri ile BX500 kadar olamaz. Yoksa şu an burada da yazanlar sorunlu almayın derdi Kingston için, adı çıkması böyle bir şey :).
Üçü de güzel SSD'ler bu fiyata göre. A400 daha az sorunlu fakat ben 2-3 kez şahit oldum çevremde. BX500 diye Technopat'ta aratırsan genellikle önerilen fakat çoğu kullanıcının ısınmadan yakındığı bir SSD. Ben insanların dediğine bakmak yerine daha çok kendim test yapıyorum veya kendi deneyimlerimi söylüyorum.

Üçü de güzel SSD'ler bu fiyata göre. A400 daha az sorunlu fakat ben 2-3 kez şahit oldum çevremde. BX500 diye Technopat'ta aratırsan genellikle önerilen fakat çoğu kullanıcının ısınmadan yakındığı bir SSD. Ben insanların dediğine bakmak yerine daha çok kendim test yapıyorum veya kendi deneyimlerimi söylüyorum.

Ben de aynı şekilde kendi deneyimlerimi söylüyorum. Fakat bu şekilde ikimiz de bir yere varamiyacağız. Herkesin malı kendine.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı