Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
60 Hz ile 75 Hz arasında ben pek fark görmedim şahsen. Tavsiyem SSD al çünkü Windows'un açılmasında ve içine kuracağın programların hızında gerçekten büyük bir hızlanma göreceksin.
Şahsen böyle bir bilgisayar alsaydım en kötü 240GB ssd koyardım.Kullanım açılarımdan 60 hz ve 75hz arasında pek fark yok.Alabilirsen 240GB al Windows'un açılışı vs. daha hızlı olacaktır.İyi Günler
İmkanın varsa bence almışken önce monitörü 1920x1080 75 Hz 1 ms 22-24 inç almaya bak SSD dediğin nedir eklenebilir ama monitör aldımı en az 300-400 TL para verecen geri dönüşü yok. Daha 1 hafta olmadı SSD de KDV indirimi vardı 140 TL ye 120 GB lık aldım. Yani PC ye eklemesi alması zor birşey değil bence sakın monitörü dandik alıp SSD almak gibi bir hata yapma.
GTX 1060 6 GB olarak şu ekran kartını önerebilirim. ASUS Dual Serisi GeForce GTX 1060 6GB GDDR5 Ekran Kartı 90YV09X4-M0NA00 - Nanokatalog