General Shepherd
Decipat
Hiçbir fikrim yok.İthalat edilmiş gibi mi gösteriyorlar? Pek yasal olacağını sanmıyorum. Bulaşmazdım.
Hat takmadan kullanılırsa 120 gün sonrasında kapanır mı?
Hiçbir fikrim yok.İthalat edilmiş gibi mi gösteriyorlar? Pek yasal olacağını sanmıyorum. Bulaşmazdım.
Çok fazla. Sıfırı zaten 1200₺.
Sanırım yasal süre değişti ama evet. Süre dolduğunda hattınızı o cihazda tekrar kaydettirene kadar kullanamazsınız.Hiçbir fikrim yok.
Hat takmadan kullanılırsa 120 gün sonrasında kapanır mı?
Sanırım yasal süre değişti ama evet. Süre dolduğunda hattınızı o cihazda kullanamazsınız.
Türkiye’ye girişte ilk takılan ve sinyal alan hattan sonra başlıyor.Hiç hat takılmasa bile süre başlıyor mu?
İthalat cihazı olarak kaydediyorlar o zaman. Yasal değil. Riski göze almak istiyorsanız deneyebilirsiniz. İleride faturası olmayan cihazlara devlet: “Nereden alıyorsun, kime satıyorsun?“ derse ve kanıt gösteremezseler kayıtları iptal edebilirler.Dediğim 1000 TL'ye ve her hatta açık kayıt yapan firmalara IMEI numaramızı veriyormuşuz kayıt ediyorlarmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.