120 günde YKS ilk 140 bin hedefi

OBP 69 olduğuna göre lise boyunca yatmış bu arkadaş bu saatten sonra günde 24 saat de çalışsa 50k yapamaz ümit aşılamayın.

Aynen öyle, ders çalışma disiplini bilmiyor ve masa başında oturacağını sanmıyorum. Büyük ihtimalle sıkılıp dersi bırakacak. 4 sene boyunca yatmış birisi, ders çalışmayı veya verimli çalışmayı bilmez; bu zamanla gelişen bir şey. +1 mezun yazdım, gerçekler bunlar. Son 4 ay zaten, “nasılsa 4 ay kalmış, bir şey olmaz” diyerek büyük ihtimalle dersi salacak.

EA da yapar sayısalda kendini yırtsa 140k anca yapar.
EA üzerinden diyorum zaten, arkadaşın istediği bölüm İşletme zaten. SAY türünden bir yer değil.

Aynen öyle, ders çalışma disiplini bilmiyor ve masa başında oturacağını sanmıyorum. Büyük ihtimalle sıkılıp dersi bırakacak. 4 sene boyunca yatmış birisi, ders çalışmayı veya verimli çalışmayı bilmez; bu zamanla gelişen bir şey. +1 mezun yazdım, gerçekler bunlar. Son 4 ay zaten, “nasılsa 4 ay kalmış, bir şey olmaz” diyerek büyük ihtimalle dersi salacak.
Bunun olma ihtimali tabii ki daha fazla ama yine de kendini zorlaması lazım bir şeyler elde etmek istiyorsa.

EA üzerinden diyorum zaten, arkadaşın istediği bölüm işletme zaten. Say türünden bir yer değil.

Bunun olma ihtimali tabii ki daha fazla ama yine de kendini zorlaması lazım bir şeyler elde etmek istiyorsa.

TYT matematikde hala 8 net yapan birinin bunu kısa sürede 20'lere çıkarabileceğine inanmak biraz uçuk bir düşünce ben TYT'ye özel hiçbir çalışma yapmamama rağmen tyt matematikde 30'un altına hiç düşmedim ve sınavda da 34 yaptım.

TYT matematikde hala 8 net yapan birinin bunu kısa sürede 20'lere çıkarabileceğine inanmak biraz uçuk bir düşünce ben TYT'ye özel hiçbir çalışma yapmamama rağmen TYT matematikde 30'un altına hiç düşmedim ve sınavda da 34 yaptım.

Arkadaş zaten mezuna kalacak veya ailesi yüzüden istemediği bir bölümü yazıp gidecek yanlış anlaşılmasın yatıp yatıp son 4 ay bir şey olacak diye beklemeyin bence son 4 ay mezuna kalacağım seneye ne yapabilirim diye düşünmek lazım

Arkadaş zaten mezuna kalacak veya ailesi yüzüden istemediği bir bölümü yazıp gidecek yanlış anlaşılmasın yatıp yatıp son 4 ay bir şey olacak diye beklemeyin bence son 4 ay mezuna kalacağım seneye ne yapabilirim diye düşünmek lazım.

İşte çalışacağım diyor işle beraber YKS falan çalışılmaz temiz kafayla günde 10 saat çalışırsan ancak iyi bir sonuç gelebilir eve gelip yorgun kafayla 3 saat çalışmayla 140 bin bile hayal.

İşte çalışacağım diyor işle beraber YKS falan çalışılmaz temiz kafayla günde 10 saat çalışırsan ancak iyi bir sonuç gelebilir eve gelip yorgun kafayla 3 saat çalışmayla 140 bin bile hayal.

Aynı durumu yaşadım market zordur ayakta kalacaksın gün boyu eve gelip yemeği yedikten sonra bir yorgunluk gelecek ve yarın çalışırım zaten 4 ay kalmış deyip bırakacak en iyisi bir birikim yaptıktan sonra adam aklılı çalışmak

Dayı neden senin dediğin her şey doğru aynen öyle sadece bahane lise bittdiği an lisedeki arkadaşlıkta bitiyor ben hiçbiri ile konuşmuyorum konuşanıda çok görmedim

Saçmalamaya başladınız. Siz çalışmadan 30 yapıyormuşsunuz ne alaka? 5 net demek ilk 12 konu hakkında hiç bir şey bilmemek demek.

1. Temel Kavramlar
  2. Sayı Basamakları
  3. Rasyonel Sayılar
  4. Ondalıklı Sayılar
  5. Basit Eşitsizlikler
  6. Mutlak Değer
  7. Üslü Sayılar
  8. Köklü Sayılar
  9. Çarpanlara Ayırma
  10. Bölme - Bölünebilme
  11. Ebob - Okek
  12. Denklem Çözme

Sizce bu konuların tamamlanması kaç gün sürer? 20? 30? Zaten şunları yapıp 2 tane mantık kuralı ezberleyince 15 netin altına düşmez. Burada kazanacağı işlem pratiği 3 4 tane problem de yaptırır. Ben de okula gittim ben de sınava çalıştım/çalışıyorum. Matematiği kolayca 15 civarına çıkarır.

Saçmalamaya başladınız. Siz çalışmadan 30 yapıyormuşsunuz ne alaka? 5 net demek ilk 12 konu hakkında hiçbir şey bilmemek demek.

1. Temel kavramlar.
  2. Sayı basamakları.
  3. Rasyonel sayılar.
  4. Ondalıklı sayılar.
  5. Basit eşitsizlikler.
  6. Mutlak değer.
  7. Üslü sayılar.
  8. Köklü sayılar.
  9. Çarpanlara ayırma.
  10. Bölme - bölünebilme.
  11. EBOB - OKEK.
  12. Denklem çözme.

Sizce bu konuların tamamlanması kaç gün sürer? 20? 30? Zaten şunları yapıp 2 tane mantık kuralı ezberleyince 15 netin altına düşmez. Burada kazanacağı işlem pratiği 3 4 tane problem de yaptırır. Ben de okula gittim ben de sınava çalıştım/çalışıyorum. matematiği kolayca 15 civarına çıkarır.

Çalışmıyorum demedim sadece AYT çalışmama rağmen TYT de iyiydi dedim.

Çalışmıyorum demedim sadece AYT çalışmama rağmen TYT de iyiydi dedim.
Doğrudur konuyla alakasını hala anlayamadım. Yok eşek gibi ders çalışacaktı falan arkadaşın açtığı konuya düzgün bir cevap vermek yerine geçen sene yapmadığı/yapamadığı (haklı nedenleri olabilir) şeyleri eleştiriyorsunuz. Üslubunuz da gereksiz kaba.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı