120 günde YKS ilk 140 bin hedefi

Hocam siz 4 saat oturduğunuz için bu arkadaş 4 saatten fazla oturamayacak diye bir şey yok. Konu sahibi SAY 140K bile istemiyor, EA 140K. Bu arkadaş adamakıllı çalışarak şu an 3 ayda bile girebilir. Tek yapması gereken toplam +30 net (TYT AYT dahil) ve 4 ayda yapamaz mı? Hiçbir konuyu atlamadan TYT matematik günde 3-4 saat vererek 70 günde bitiyor. Sadece temel konulardan gelen soruları yapsa bile 10 net mat geliyor zaten. Arkadaş sadece günde 4 saat matematik çalışsa bile TYT matematiği 17-18 yapar. Umarım sizin çocuğunuz gelecekte 10k yapabilir hocam. Bu arkadaşın öyle bir hedefi yok.

Hocam arkadaş lütfen çalışmaya başlasın 1 hafta sonra buraya geri dönüş sağlasın adım kadar eminim bir gün 5 saat bir gün 4 bir gün 7 bir gün 8 saat diye gidecek 4 sene çalışmayan birisi hadi ben günde 8 saat çalışıcağım diyemez. Eğer 4 ay sonunda 100K'ya girsin tebrik ediceğim

Hocam gereksiz umut vermeyi bırakın lüften bu arkadaş 4 sene boyunca yatmış ders çalışma disiplıni sağlaması mümkün değil lakin bunu yapsa diploma puanı 69 olmazdı lise zamanları ders çalışmaktan kaçmış sen sokaktan bir adam çek gel kardeşim günde 8 saat ders çalış diyemesin çünkü o zamanla oluşan bir disiplin bende 4 sene boyunca yatdım lisede. İlk sınav senemede Max 4 saat kalabiliyordum masa başında insanın bünyesinin alışması lazım YKS öğrencilerinde neden gereksiz motive verme durumu var son 4 ay tıp kazanacağına inanan arkadaşım vardı aileside hakklı benim cocuğum mezuna kalsa bir sornaki senesinde 100K yapmak istiyorum dese moralim bozulur mezuna kaldıysan benim karşıma ilk 10 k yapıp geleceksin (çok önemli ve ciddi bir bahanesi olmak zorunda) depremde abisini kayıp eden kız hacetepe tıp kazanıyorsa bunun bahanesi yoktur olamaz.
Kardeşim 8. sınıftan sonra babaannemle dedemi kaybettim. O kadar sarstı ki beni... Lise hayatımı 10.sınıfa kadar etkiledi. Verdiğin örnek doğrudur fakat benim durumum buna el veriyor. Benim bahanem yok ama yaşadığım durumlar benim de o kadar iyi değil yani.

Arkadaşlar 1 saat ban yemişim saçma sapan bir şeyden dolayı. Öncelikle herkesin cevapları için teşekkür ederim. Birkaçınız bana hayatın tekrardan acımasız olduğunu hatırlattı. :)

Yalnız ben o kadar detaya girmek istememiştim. Ben 11. sınıfa kadar Aybastı Fen Lisesinde okudum. 358 LGS puanı ile girdim. Köyde büyüdüm. Babamın asker arkadaşı o okulda müdür yardımcısı adı da Yalçın hatta. Biraz para ile 12. sınıfı İstanbul'da okudum ve ailecek 2023 sonlarında Gürpınar'a taşındık. Forumda o kadar bilgisayar hakkında sorduklarımı görebilirsiniz ama onları meraktan sordum ve çoğu yalan yani şu an bilgisayar alacak durumu bırakın kitap alma durumum bile kısıtlı. Yalanlar için ise özür dilerim. Konuya gelirsek ise şu an tekrardan işe girme mecburiyetindeyim.

OBP'em 69 çünkü köy okulunda en fazla ne yapabilirisiniz? Bir yandan ahırdaki hayvanlar bir yandan fındık bahçeleri ile uğraşmaktan günde maksimum 2 saat ders çalışabildim. Sadece 9. sınıf 87 geldi o zamanda karantina vardı.

12. sınıfa kadar ailem beni çok iyi büyüttüler sağ olsunlar. Ama mezun senesinde babam işini kaybetti ve şu an inşaatta. Annemde işten çıkarıldı. Kenarda biraz birikmiş var. Yani eski durumumuz yok. Köyde hayvancılıkla uğraşıyorduk. Oradan bayağı bir kazancımız vardı fakat işler çok da rast gitmedi. Ailecek yaşadıklarımızdan kaynaklı baskı şu an aşırı çok üstümde. Kitabı kapağına göre yargılamışsınız yani. Bu arada şehir hayatı görünce istemeden ortamlara girmek istedim. Ben 4 sene "yatmadım" yani @263721 @Ertuğrul23141 dostlarımız biraz soru dışına çıkmış. Ben 140K yapmak istiyorum 10K yapanlarda gözüm yok. Neden son 4 ay kala bunları soruyorum? 2024 Temmuz'dan ocak sonunda kadar aileme destek çıktım. Ortalama bir temelim var. Çok şükür Türkçe ve Sosyal netlerim iyi. TYT'de Türkçede 28 altına sosyalde ise 14 altına düşmüyorum. AYT ise edebiyat en az 14 net sosyalde 8-9 net çıkarıyorum. Matematik netlerim çok iyi değil farkındayım ama yani sizde biraz fazla mı üstüme geldiniz ne... Sadece yardımcı olacaksanız cevap verin. Teşekkürler.

Hocam geçmiş olsun sizin anlatma tarzınız yanlıştı 69 OBP yazdığınız an direkt akıla 4 sene boyunca yatan bir öğrenci geliyor arkadaşlar ders çalışmayı biliyorum disiplinliyim bir dönem fen lisesinde okudum yazabilirdiniz ona göre yorum yapardık

Hocam geçmiş olsun sizin anlatma tarzının yanlıştı 69 OBP yazdığınız an direkt akıla 4 sene boyunca yatan bir öğrenci geliyor arkadaşlar ders çalışmayı biliyorum disiplinliyim bir dönem fen lisesinde okudum yazabilirdiniz ona göre yorum yapardık
Sizde haklısınız aslında detay vermeliydim fakat vakit çalmak istemedim. Mart başında işe gireceğim ve girene kadar rahat rahat 10-12 saat ders çalışabilirim. 1 hafta sonra size geri dönüş sağlayacağım. Sağlıcakla... :)

Sizde haklısınız aslında detay vermeliydim fakat vakit çalmak istemedim. Mart başında işe gireceğim ve girene kadar rahat rahat 10-12 saat ders çalışabilirim. 1 hafta sonra size geri dönüş sağlayacağım. sağlıcakla... :)

Kolay gelsin hocam evet daha çok detay verseydiniz @263721 ve ben böyle yorumlar yapmazdık 69 OBP direkt yatan öğrenciyi temsil ediyor kafamda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı