120 günde YKS ilk 140 bin hedefi

Hocam arkadaş lütfen çalışmaya başlasın 1 hafta sonra buraya geri dönüş sağlasın adım kadar eminim bir gün 5 saat bir gün 4 bir gün 7 bir gün 8 saat diye gidecek 4 sene çalışmayan birisi hadi ben günde 8 saat çalışıcağım diyemez. Eğer 4 ay sonunda 100K'ya girsin tebrik ediceğim

Kardeşim 8. sınıftan sonra babaannemle dedemi kaybettim. O kadar sarstı ki beni... Lise hayatımı 10.sınıfa kadar etkiledi. Verdiğin örnek doğrudur fakat benim durumum buna el veriyor. Benim bahanem yok ama yaşadığım durumlar benim de o kadar iyi değil yani.

Hocam geçmiş olsun sizin anlatma tarzınız yanlıştı 69 OBP yazdığınız an direkt akıla 4 sene boyunca yatan bir öğrenci geliyor arkadaşlar ders çalışmayı biliyorum disiplinliyim bir dönem fen lisesinde okudum yazabilirdiniz ona göre yorum yapardık

Sizde haklısınız aslında detay vermeliydim fakat vakit çalmak istemedim. Mart başında işe gireceğim ve girene kadar rahat rahat 10-12 saat ders çalışabilirim. 1 hafta sonra size geri dönüş sağlayacağım. Sağlıcakla...

Kolay gelsin hocam evet daha çok detay verseydiniz @263721 ve ben böyle yorumlar yapmazdık 69 OBP direkt yatan öğrenciyi temsil ediyor kafamda.

Haftada 1 gün iznim var ve o gün 2 adet deneme çözsem mantıklı mı yoksa 1 deneme + konu çalışması mı mantıklı?

Benim de bu arkadaşa benzer bir durumum var. Benim de hedefim ilk 450k ve 350puan. İmkansız bir hedef mi? Yoksa rotayı KPSS'ye çevireceğim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…