Arkadaşlar 1 saat ban yemişim saçma sapan bir şeyden dolayı. Öncelikle herkesin cevapları için teşekkür ederim. Birkaçınız bana hayatın tekrardan acımasız olduğunu hatırlattı.
Yalnız ben o kadar detaya girmek istememiştim. Ben 11. sınıfa kadar Aybastı Fen Lisesinde okudum. 358 LGS puanı ile girdim. Köyde büyüdüm. Babamın asker arkadaşı o okulda müdür yardımcısı adı da Yalçın hatta. Biraz para ile 12. sınıfı İstanbul'da okudum ve ailecek 2023 sonlarında Gürpınar'a taşındık. Forumda o kadar bilgisayar hakkında sorduklarımı görebilirsiniz ama onları meraktan sordum ve çoğu yalan yani şu an bilgisayar alacak durumu bırakın kitap alma durumum bile kısıtlı. Yalanlar için ise özür dilerim. Konuya gelirsek ise şu an tekrardan işe girme mecburiyetindeyim.
OBP'em 69 çünkü köy okulunda en fazla ne yapabilirisiniz? Bir yandan ahırdaki hayvanlar bir yandan fındık bahçeleri ile uğraşmaktan günde maksimum 2 saat ders çalışabildim. Sadece 9. sınıf 87 geldi o zamanda karantina vardı.
12. sınıfa kadar ailem beni çok iyi büyüttüler sağ olsunlar. Ama mezun senesinde babam işini kaybetti ve şu an inşaatta. Annemde işten çıkarıldı. Kenarda biraz birikmiş var. Yani eski durumumuz yok. Köyde hayvancılıkla uğraşıyorduk. Oradan bayağı bir kazancımız vardı fakat işler çok da rast gitmedi. Ailecek yaşadıklarımızdan kaynaklı baskı şu an aşırı çok üstümde. Kitabı kapağına göre yargılamışsınız yani. Bu arada şehir hayatı görünce istemeden ortamlara girmek istedim. Ben 4 sene "yatmadım" yani
@263721 @Ertuğrul23141 dostlarımız biraz soru dışına çıkmış. Ben 140K yapmak istiyorum 10K yapanlarda gözüm yok. Neden son 4 ay kala bunları soruyorum? 2024 Temmuz'dan ocak sonunda kadar aileme destek çıktım. Ortalama bir temelim var. Çok şükür Türkçe ve Sosyal netlerim iyi. TYT'de Türkçede 28 altına sosyalde ise 14 altına düşmüyorum. AYT ise edebiyat en az 14 net sosyalde 8-9 net çıkarıyorum. Matematik netlerim çok iyi değil farkındayım ama yani sizde biraz fazla mı üstüme geldiniz ne... Sadece yardımcı olacaksanız cevap verin. Teşekkürler.