120 Mbps internette yayın açınca ping çıkıyor

Ardeha

Femtopat
Daha fazla  
Onlarca kez Speedtest yaptığımda bile pingim sabit 5 download 120 MB upload ise 6 MB değerlerinde çıkıyor. Fiber internet. Örneğin Valorant'a giriyorum normal oynarken pingim sabit ancak yayın açtığımda 2 dakikada bir pingimde anlık artış olup karakter TP atıyor. Sonrasında ping geri düşüyor ve sebebini bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onlarca kez Speedtest yaptığımda bile pingim sabit 5 download 120 MB upload ise 6 MB değerlerinde çıkıyor. Fiber internet. Örneğin Valorant'a giriyorum normal oynarken pingim sabit ancak yayın açtığımda 2 dakikada bir pingimde anlık artış olup karakter TP atıyor. Sonrasında ping geri düşüyor ve sebebini bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Paket kaybı var mı? Kullandığınız modemle kaynaklı büyük bir ihtimal, ayrıca uploadınız çok düşük kalmış yayın için.

Kabloyla mı bağlanıyorsunuz Wi-Fi ile mi?

Ethernet kablosu ile bağlanıyorum.

Paket kaybı var mı? Kullandığınız modemle kaynaklı büyük bir ihtimal, ayrıca uploadınız çok düşük kalmış yayın için.

Yayından kastım Discord içerisinde arkadaşlarıma yayın veriyorum, Twitch veya farklı mecralarda yayın yapmıyorum. Ping uyarısı çıktıktan sonra tabii ki ardından paket kaybıda alıyorum.

MB'tan kastınız "mbps" ise normaldir,yayınlar upload ile yapılır uploadınızın iyi olması lazım.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    169,5 KB · Görüntüleme: 65

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı