120 Mbps'nin sadece 5 Mbps'sini alıyorum

• Konuyu başlatan Raxys
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 3.937
Yanlış veya eksik bilgilendirme yapmayalım 1/8 dönüşümü bit değerinden byte'a geçerken yapılır. Steam iki ölçü birimi ile de gösterebiliyor ayarlarda seçenek var. 120mbps internet en kötü 100-110 mbps veya 13-14 MB/s alması lazım. Aşağısı hızınız düşmüş demek.
Düzelttiğiniz için teşekkürler

VDSL de (17a) 100 Mbps üstü alınamaz sizinki muhtemelen fiber ayrıca kablosuz kullanımda kesin sonuç alamazsın iyi performans için kablo ile bağlanmalısın.

Kablo ile bağlanıyorum

Sadece Steam'de öyle gösteriyor normalde yüksek alıyosun korkma

Normal her yerde öyle alıyorum ve steamdada yüksek almam gerekmezmi

DSL hat değerlnizi atar mısınız? Şu anki bağlandınız Wi-Fi 2.4 üzerinden mi?

Modem fotoğraf atsam olur mu altında yazan bilgilerin

Herhalde kalan bilgileri vahiy yoluyla öğreniyoruz. Modem hat değerlerinizi atabilir misiniz? Hız sorgu sonuçlarını atabilir misiniz? Wi-Fi 5 GHz mi 2.4 GHz mi kullanıyorsunuz? Bizr detay verin lütfen

Modem arka taraf fotoğraf atsam olur mu?

DSL ve 120 Mbps mi?

Galiba evet

Kablo ile bağlanıyorum

Normal her yerde öyle alıyorum ve steamdada yüksek almam gerekmezmi

Modem fotoğraf atsam olur mu altında yazan bilgilerin

Modem arka taraf fotoğraf atsam olur mu?

Galiba evet

1696270056804.png

Modemlerin bu şekilde mi?

O mini aparat gibi bir şey var

Yanlış anlaşılma yoksa fiber kullanıyorsun fiberde kayıp olmaz ve kablolu bağlandığını söylüyorsun yani normalde böyle bir şey olmaz ama bence sorun routerinde bir defa daha görmüştüm 10 dakikalığına kapat soğusun sonra tekrar tak.

Yanlış anlaşılma yoksa fiber kullanıyorsun fiberde kayıp olmaz ve kablolu bağlandığını söylüyorsun yani normalde böyle bir şey olmaz ama bence sorun routerinde bir defa daha görmüştüm 10 dakikalığına kapat soğusun sonra tekrar tak.

Tamamdır şu anda müsait değilim yarın okuldan gelince deneyceğim

İndirme yaparken 8/1 oranında performans alıyorsunuz diye biliyorum yani 15MB civarında bir indirme yapıyor olmanız lazım ADSL hız testi yaptınız mı Steam harici.

Bu 8/1 ne anlama geliyor? Galiba ilk okulda öğrenmiştik: Bir sayıyı 1'e bölersek sayının kendisini elde ederiz. 8/1 = 8 olduğuna göre, 8 kat performans mı elde edilecek?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı