120 ₺ Mouse Önerisi

Rival 100 vs Logitech G102 hoşuma gitmeyen fareler. Rival 100'ü deneme şansım oldu ve hiç hoşuma gitmedi. Şuan aklımda Bloody A9081 var. Mouse padiyle beraber 100₺ gibi bir fiyatı var. Güzel bir RGB ışıklandırması ve metal ayakları var. Yorumlarınız neler bu mouse hakkında?
Hocam aslında deneyerek alman en mantıklısı. Ben Rival 100 almadan önce A4Tech X7 F5 model bir mouse kullanıyordum, arkadaşım o sıralarda Rival 100 almıştı. Sonra bize geleceği zaman yanında getirmesini rica ettim ve elime alıp denedim. Denediğim günün akşamında direk siparişini vermiştim. O yüzden mouse gibi standart olmayan ürünlerde deneyip almak en mantıklısı.
 
Steelseries veya Logitech gibi kaliteli markalar varken öyle dandik bir fareye secmen mantıklı değil.
A4Tech'in dandik olduğunu neye dayanarak söylüyorsunuz? Elimde 4 senelik bir A4Tech X7 modeli ve hala cayır cayır kullanıyorum. Hiçbir zamanda A4Tech'in fareleri hakkında kötü bir yorum okumadım. Çok şaşırdım açıkçası.

En basitinden A4 Tech 100₺ civarında neredeyse bütün farelerinde örgü kablo imkanı sağlıyor. Örgü kabloyu, tavsiye edilen her iki modelde de göremedim. Ayriyeten çok kaliteli de bir yazılım desteği de var. Makrolar atayabileceğiniz, renk değişimi yapabileceğiniz. Malzeme kalitesi zaten tartışılmaz. 3-4 sene kullanılan bir faresinde eğer hor kullanılmamış ise tek bir çizik bulamıyorsunuz. Hala Logitech fan boyluğu yapıp A4Tech gibi bir firmaya dandik diyorsunuz. Bazı kelimeler çok güçlüdür efendim. Kullanılması gereken yerlerin iyi seçilmesi gerekir.
 
Son düzenleme:
Benim farem de 7 senelik ama çalışıyor. Kalitesini ona göre mi belirliyorsunuz? Ben Logitech ve Steelseries ile karsilastirdigim için kalitesiz drdim. O markalardan...
 
Benim farem de 7 senelik ama çalışıyor. Kalitesini ona göre mi belirliyorsunuz? Ben Logitech ve Steelseries ile karsilastirdigim için kalitesiz drdim. O markalardan...
O zaman Logitech ve Steelseries'e göre kalitesiz deseniz daha güzel olur.

G102 öneririm. İncelemeye de bakmalısın:
Hocam dediğim gibi şekli şemali hiç hoşuma gitmiyor rival 100 ve g102'nin. Daha böyle şekli göze hitap eden ve sensör açısından üzmeyecek birşey yokmu?
 
G300S. Logitech markasından şaşma. Türkiye'deki en iyi müşteri hizmetleri onda. Ayrıca bütün ürünlerine üretici olarak 3 yıl garanti veriyor.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı