Foşix Mergen
Hectopat
Rampage önermiyorum hem sensörleri hem malzeme kalitesi çok kötü Gamenote MS814 en iyisi olur.
Bu farelerin bir datasheet'i var mı sensör modellerine karşılaştıracağım.
Rampage önermiyorum hem sensörleri hem malzeme kalitesi çok kötü Gamenote MS814 en iyisi olur.
Arkadaşın dediği gibi, rampage alıcaksan uzatmaya gerek yoktur. Bozulabilir, bozulmazsa bile sensör falan aşırı dandik. Çin malı! Kesinlikle uzak durulmalı. Size diyoruz 80-120TL arası GameNote alın.Kendi ürettikleri modeli yok ki bütün modelleri Çin'den alınıp marka basılıp satılıyor yani elinizde kalma şansı çok yüksek.
Bu farelerin bir datasheet i var mı sensör modellerine karşılaştıracağım.
Tamam gamenote almaya karar verdim bende biliyorum rampage ve daha bir çok markanın çinden gelen ürünlere kendi markasını bastığını lakin çinden gelmesi umrumda değil nereden geliyorsa gelsin ön yargısız davranmalıyız çin malı ürünler bile iyi çıkabilir.Kendi ürettikleri modeli yok ki bütün modelleri Çin'den alınıp marka basılıp satılıyor yani elinizde kalma şansı çok yüksek.
Arkadaşın dediği gibi, Rampage alacaksan uzatmaya gerek yoktur. Bozulabilir, bozulmazsa bile sensör falan aşırı dandik. Çin malı! Kesinlikle uzak durulmalı. Size diyoruz 80-120TL arası Gamenote alın.
İnanın, bu ürün malzeme ve sensör bakımından daha kaliteli olacaktır. Sonuçta havit markası.
![]()
Gamenote MS1002 Kablolu RGB Optik Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Gamenote MS1002 Kablolu RGB Optik Oyuncu Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
MS814 de PWM3325 sensörü var.
IPS ve g değerleri ortalama.
Eki Görüntüle 990545
Rehber: Popüler Sensörler ve Özellikleri
Merhabalar. Bu konuda piyasadaki farelerde çok sık karşımıza çıkan sensörleri ve özelliklerini göreceğiz. Piyasada çok fazla sensör var, takdir edersiniz ki hepsini sıralamam mümkün değil. Elimde geldiğince popüler olan ve sık tercih edilen sensörleri koydum. Bazı sensörleri onlarca farklı fare...www.technopat.net
Tamam Gamenote almaya karar verdim bende biliyorum Rampage ve daha birçok markanın Çin'den gelen ürünlere kendi markasını bastığını lakin Çin'den gelmesi umrumda değil nereden geliyorsa gelsin ön yargısız davranmalıyız Çin malı ürünler bile iyi çıkabilir.
Hala başka sitelerden atıyorsunuz akıl işi değil konun başından beridir diyorum Trendyol'dan başka bir yerden alma şansım yok.
IPS ve DPI değerleri fiyatına göre güzel tasarımını beğenmiştim güzel değerler fiyata göre.
Ben almazdım trendyol daha iyi bir site şahsi görüşüm ve eğer yatırmasaydım20TL için Trendyol almak yerine kesinlikle N11 kullanırdım hocam. Anladığıma göre 20TL cüzdan olduğundan 100TL aktardınız. Fakat oyun falan oynamıyorsanız, veya oynuyorsanız ne söyleyeyim. Tek çare almanız olacak, alırsın kullanırsın. İdarelik için iyi.
Ben almazdım Trendyol daha iyi bir site şahsi görüşüm ve eğer yatırmasaydım.
Gamenote ® Ms814 Rgb Gaming Mouse 7000 Dpı Makrolu Rgb Işıklı/dpı Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu fareyi alamayacaktım diğer sitelerde 104 TL en ucuz.
Gm08 incelemem var bakabilirsiniz. 120 liradan fazla vermenizi önermiyorum MSI'a. Kalitesiz olduğundan değil tabiki MSI bu kalitede zirveye oynuyor. Fakat 180 liraya daha iyisini bulursunuz. 120 liraya GM08'den iyisini bulamazsınız bence.120 TL'ye mouse arıyorum, aklımda birkaç model var lakin paramızın değersiz olduğu bu dönem de Rampage gibi markalara almak zorundayım. Ergonomik olması çok önemli. Çok oyun oynamıyorum, genelde kod, SolidWorks ve Google'da araştırmada oluyorum. Benim için şık olması da çok önemli. Fiyatına göre ömrü iyi olsun, pek beklentim yok ama F/P ürün olsun. Son olarak sadece Trendyol'dan alabilirim kupon olduğu için. Cüzdanımda 120TL var. 1 kuruş bile artamaz bütçe. Herkese şimdiden teşekkür ediyorum.
Şimdi bu MS814 ürününü aldınız mı? Aldıysanız ne Rampage konuşuyoruz ya?![]()
20TL için Trendyol almak yerine kesinlikle N11 kullanırdım hocam. Anladığıma göre 20TL cüzdan olduğundan 100TL aktardınız. Fakat oyun falan oynamıyorsanız, veya oynuyorsanız ne söyleyeyim. Tek çare almanız olacak, alırsın kullanırsın. İdarelik için iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.