120 TL mouse önerisi

@Barış Tolon Hocam Logitech kalitesiz demiyorum gayet kaliteli ürünleri var fakat bu ürünleri bütçe ilerledikçe sunuyor bizlere. Yani tutupta 700 TL verebiliyorsan Logitech'i de tercihlerine ekleyebilirsin. Fakat düşük bütçeli ekipmanlarda Logitech'in malzemeleri kullanımı kesinlikle hoş değil. Bir Rival 100 ve G300S'i yan yana koyduğunuz zaman zaten farkı anlıyorsunuz. Size daha fazla makro tuşu sağlaması bir mousenin kaliteli olduğunu göstermez. Bizzat SteelSeries kullanıcısıyım. Ben kullanıyorum diye söylemiyorum. Türkiye'de SS kullanan kaç kişi şikayetçidir ki? Elbet SS'de de sorunlar var, eksikler var. Fakat 120 TL'lik bir skalada SS kesinlikle Logitech'den üstündür. Çünkü mallarını kaliteli ve uzun ömürlü yapmaya özen gösteriyor. Gösteriyor ki SS alan bir insan bunun kalitesini görsün üst modellere geçsin. Tabii yine de bu benim görüşüm benim yargım. Aksine Logitech hayranı da çok fazladır.
Hocam siz direk olarak Logitech'in düşük markalı ürünlerini kötülüyorsunuz sonuç olarak. Benimse anlatmaya çalıştığım ikisi de aynı olmasına rağmen G300 modeli ile G102 modeli arasında fazlasıyla fark olduğu yönünde.
5-6 gündür kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum. Steelseries'de eminim iyi bir markadır ürünleri kalitelidir ama bilmediğim için ne kötüleyebiliyorum ne de övüyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı