120 TL Sessiz Klavye Önerisi

Bütçe
120
Bence alan kişi çok hor kullanmış. Klavye gayet sağlam ve güzel. Hissiyatı da çok iyi üstelik laptop klavyelerinden daha sessiz denebilir. Aydınlatması da şık duruyor. Yatılı bir yere kalmaya gittiğimde yanımda götürmek için almıştım, 2 yıldır kullanıyorum, valize girdi çıktı, düştü, yuvarlandı, üstüne oturdum falan bir şey olmadı.
Hocam istediğiniz kadar önerin bu üyelere yaranamazsınız.

Arkadaş nasıl kullanmıştır onu bilemem.

1619561206999.png

Bu arada ben kısa vade kullandığım için memnunum tüm gün kullanamam açıkçası. Arkadaş sadece geceleri kardeşi uyurken kullanacak diye bunu önerdim. Bilek desteği bulunmuyor ve çok ince klavye. Razer BlackWidow Chroma V2 kullanıyorum normalde o yüzden bayağı zorluk çekiyorum fakat kısa vade için en iyi sessiz klavye denebilir.

Tam zamanlı olarak kullanacaksan, tek olarak bulabilirsen aynı klavyenin daha geniş ve destekli versiyonu olan bu modeli almanı tavsiye ederim. Seçim sana kalmış ben seçenek sunayım dedim.

Bu arada ben kısa vade kullandığım için memnunum tüm gün kullanamam açıkçası. Arkadaş sadece geceleri kardeşi uyurken kullanacak diye bunu önerdim. Bilek desteği bulunmuyor ve çok ince klavye. Razer BlackWidow Chroma V2 kullanıyorum normalde o yüzden bayağı zorluk çekiyorum fakat kısa vade için en iyi sessiz klavye denebilir.

Tam zamanlı olarak kullanacaksan, tek olarak bulabilirsen aynı klavyenin daha geniş ve destekli versiyonu olan bu modeli almanı tavsiye ederim. Seçim sana kalmış ben seçenek sunayım dedim.

Normal kullanımda bir sorun olacağını sanmıyorum ama bunu bilmesi iyi olur dedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı