1200-1400 lira telefon tavsiyesi

IvanDragoo

Hectopat
Katılım
22 Ocak 2016
Mesajlar
68
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1200-1400 lira arası telefon arıyorum. Uzun süre kullanılabilecek kalteli bir şey istiyorum.
Bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi telefonlar nelerdir? (iPhone hariç.)
Ben samsung galaxy s5 düşünüyorum iyi midir?
 
Son düzenleme:
Esasında Android olarak cevabı çok basit. Başta Lenovo, Xiaomi diye sürüyle gidiyorlar. Bunlar güzel telefonlar, seni yarı yolda bırakmazlar. Ancak gerçekten seni uzun süre tatmin edebilecek ve kaliteli bir şey istiyorsan Nokia Lumia 1520 tek geçerim.
Windows Phone sistemine sakın bir ön yargı olmasın. Evet mağazası geride, ancak seni çok büyük bir mağduriyete sokmaz. Bu L1520 1400 lira civarında satılıyor. SD800 işlemci, 2 GB RAM, 20 MP Carl Zeiss Pure View kamera en temel özellikleri.
Bu donanım zaten üst düzey bir donanım. Ayrıca 4 GB RAM'li telefonlar varken 2 GB'a aldanma çünkü Windows Phone'lu 520 MB RAM'e ve 1 Ghz'lik tek çekirdekli işlemciye sahip olan L520 bile çoğu Android'in açamadığı Asphalt 8 oyununu rahatça oynatabiliyor. Her neyse asıl konuya gelelim; L1520 gerçekten devasa bir cihaz. Boyutu da 6 inç ancak devasa olmasının nedeni gerçekten kaliteli ve üst düzey olması. Bahsettiğim özellikler kesinlikle kağıt üzerinde değil, özellikle ekranı gerçekten müthiş. Tek eksiği ön kamerası pek iyi değil.
Kısacası bu telefon seni ön kamera dışında hiçbir konuda rahatsız etmez. Mağaza olayına gelirsek şu siteden uygulamalara göz atabilirsin: Windows Phone Uygulamaları - Microsoft Mağazası
Sana bu telefonu düşünmeni şiddetle tavsiye ederim. Özellikle tek bir kere alacaksan ve kaliteli olmasını istiyorsan.
 
Arkadasım bence alıcaksan asus zenfone 2 al bende düşğnüyorum samsung alma bence çünkü samsung lar kolayca bozuluyo hemen kasma yapıyor bence asusu bi incwle özeliklerine bak samsungla karşışastır yani bene asus al sen bilirsin
 
Asus'da asus diyorsunuz koyun sürüsü gibi . lenovo vibe p1 Almanı tavsiye ederim 5000mAh batarya ile en yoğun şekilde 2 gün götürüyor . 2 gb ram snapdragon 615 adrone Adreno 405 32 gb dahili hafıza ile geliyor 128 gb arttırma kapasitesi aliminyum kasa kamerası güzel nfc otg destekli parmak izi sensörlü ekranı 1080 x 1920 tasarım desen asusdan daha iyi . o fiyata en iyisi bu
 
İlle Android diyorsan Lenovo Vibe P1 en ufak düşünmeden alman gereken telefon.
Bu arada Asus Z2 diye doluşmuşlar, Microsoft'ın L640 XL telefonu bile o Zenfone 2'ye fark atıyor.
Mağaza senin için büyük sorun değilse Lumia 1520 ya da 640 XL'ı şiddetle tavsiye ederim.
 
Konu sahibi kendisi için önemli olan kriterleri yazarsa daha doğru öneriler yapabiliriz.
Şahsi fikrime göre;
Ithalatçı Garantisi olan LG G4
F/P olarak Xiaomi Mi4
Xperia M5. Bunlardan birini seçmek doğru olucaktır. Ben M5 seçerdim. LG G4 daha güçlü ama ithalat olmasına güvenmiyorum ben. Ithalat almayacaksanız G4 tek geçer. Kendim de kullanıyorum G4. Çok memnunum.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı