4000 TL'ye 23.8" 144Hz monitör önerisi

Bütçe
4000

392309

Hectopat
Monitör
LG Ultragear 24GN60R-B / LG Ultragear 24GN65R-B
Merhaba, 4000 TL bütçem var. Monitör almayı düşünüyorum, önerileriniz varsa alabilir miyim? Ve aşağıdaki monitörlerin farkı nedir acaba? Bunları düşündüm de farkını bulamadım. Bir de A101'den alınır mı? Monitörde bir sorun çıksa yardımcı olurlar mı? Cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alttaki 65R-B'yi bir hafta önce aldım. Pişman etmez, modları vb. sormak istediğin bir şey var mı? Ayrıca A101 yerine 200 lira daha koyup vatandan alsan daha iyi olacaktır.

Alttaki 65R-B'yi bir hafta önce aldım. Pişman etmez, modları vb. sormak istediğin bir şey var mı? Ayrıca A101 yerine 200 lira daha koyup vatandan alsan daha iyi olacaktır.

Renkleri nasıl hocam genelde oyun oynuyorum fakat film veya dizi izlediğimde oluyor bayağı bir de menü kullanımı kolay mı renk ayarı yaparken falan sorun yaşatıyor mu?

Renkleri nasıl hocam genelde oyun oynuyorum fakat film veya dizi izlediğimde oluyor bayağı bir de menü kullanımı kolay mı renk ayarı yaparken falan sorun yaşatıyor mu?
Renkleri gayet iyi hocam:
Gamer 1
Gamer 2
FPS
RTS
Vivid
Reader
Hdr effect modları mevcut. Ben FPS hariç full Gamer 1'de takılıyorum. Görüntüsü renkleri canlı gösteriyor. Ana menüsünde FreeSync Premium, Black stabilizer, Response Time, Crosshair, FPS Counter, Game Reset, Brightness, Contrast, Sharpness, Gamma, Color Temp, R/G/B, Six color, Black Level, DFC, Picture Reset, Buzzer... Biraz daha ayar var power led gibi fakat bunlar önemli olanlar. Bu modları değiştirmek için tek bir tuş var. Bunu sağa çekince farklı yukarı çekince farklı menüler açılıyor. Şalter gibi düşün fakat direkt de basabiliyorsun ögeyi seçmek için. Dizi film için karanlık sahnelerde gördüğüm kadarıyla pek bir olayı yok fakat renklerin önemi ve kalitesi canlı aydınlık filmlerde belli oluyor.

Merhaba, 4000 TL bütçem var. Monitör almayı düşünüyorum, önerileriniz varsa alabilir miyim? Ve aşağıdaki monitörlerin farkı nedir acaba? Bunları düşündüm de farkını bulamadım. Bir de A101'den alınır mı? Monitörde bir sorun çıksa yardımcı olurlar mı? Cevaplarsanız sevinirim.

Eğer bütçe az da olsa arttırabilirsen AOC 24G2SP/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu öneririm. Ama attıklarınız da iyi monitör. Pivot olmayanı 1 hafta önce kuzenim aldı. Renk kalitesi fiyatına göre gerçekten güzel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı