1200-1500 CS:GO İçin Sistem Toplama

Samsung LC24F390FHMXUF 23.5" 4ms (Analog+HDMI) Full HD Fiyatı
Kesinlikle alınabilir. Önerdiğim ekran kartıyla FreeSync özelliği sayesinde ekranda yırtılma olmadan çalışacak. Eğer para biriktirme gibi bir durum söz konusuysa sistemi önce alın çünkü fiyatlar sürekli değişiyor. Bu sistem 1900₺ yarın bir bakmışsınız 2000₺ olmuş. Piyasa bu halde.

Çok teşekkür ederim sizden bir ricam daha var bi konu daha açtım onun için de yardım edermisiniz?

@RİRA @AYSİO Hocalarım benim için önemli olan 2 nokta var 1. Yapacağımız sistemin uzun ömürlü olması 2. Olarakda sorunsuz 100 fps LOL oynamak. AYSIO Hocamın önerdiği hazır sistem hoşuma gitti sorun çıkarmayacağını düşünüyorsak alalım bitsin bu kararsızlık. Gerçekten yorumlarınız önerileriniz benim için çok değerli mahallenin internet kafe abisinden tavsiye almıyorum

@RİRA senin sistemden bahsetmiyor hacı, onun bahsettiği sistem konu sahibinin sistemi. Sisteme ilerde ekleme yapmak istemiyorsanız, attığım hazır sistemi tercih edin. Ekleme yaparım daha ucuza gelsin diyorsanız topladığım toplama sistemi tercih edin. İkisi de uzun ömürlü sayılır. En az 4 sene götürür.

Sistem ileriye dönük tamamiyle r3 2200g r3 1200den güçlü ve dahili gpu var içinde buna ileride 1050ti takıpda oynayabilir ramleride yükseltme imkanı var [emoji4][emoji4]

PSU'suna güvenilmez. Daha kaliteli bir PSU alınmalı. APU sistemde Mhz önemlidir. 2400Mhz yerine 3000Mhz tercih edilmeli.
Sisteme fazlasıyla yetiyor zaten ama ileride ekran kartı vs takmak isterse değiştirmesi gerekebilir. Sadece lol gibi oyunlar oynayacaksa fazlasıyla yetiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…