1200-1500 CS:GO İçin Sistem Toplama

@RİRA @AYSİO Hocalarım benim için önemli olan 2 nokta var 1. Yapacağımız sistemin uzun ömürlü olması 2. Olarakda sorunsuz 100 fps LOL oynamak. AYSIO Hocamın önerdiği hazır sistem hoşuma gitti sorun çıkarmayacağını düşünüyorsak alalım bitsin bu kararsızlık. Gerçekten yorumlarınız önerileriniz benim için çok değerli mahallenin internet kafe abisinden tavsiye almıyorum
Uzun ömürlü olacaktır. Ayrıca ileride yükseltmeyede açık. [emoji4][emoji4][emoji4]

Uzun ömürlü olacaktır. Ayrıca ileride yükseltmeyede açık.
emoji4.png
emoji4.png
emoji4.png
1. @Yusuf ozcelik adlı arkadaş başka bir sistem toplayacak ve bu konuyla alakası yok. Bunlar hep yeni konu açmamanın zararları, insanların kafası karışıyor.
2. Benim sistemimde de Ryzen 2200G var ve arkadaşın attığı hazır sistemden daha kaliteli ve ucuz.
3. PSU'ya yetiyor gözüyle bakılmamalı kaliteli bir PSU alınmalıdır. Yetiyor gözüyle bakılırsa o zaman herkes Everest PSU alsın, millet enayi mi?
4. RAM'leri yükseltmeye ayıracağı bütçeyi, önceden RAM'i yüksek alsa, ekran kartı gibi şeylere ayırabilir.
5. Önerdiğim toplama sistem çok daha kaliteli ve ucuzken neden Teknobiyotik'teki hazır sisteme bu kadar taktınız, çalışanı falan mısınız?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı