1200-1500 TL telefon tavsiyesi

DarkLightning

Hectopat
Katılım
6 Eylül 2015
Mesajlar
273
Makaleler
2
Yer
Amasya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Kida Teknoloji - Yazılım Geliştirme
1200 TL - 1500 TL arasında telefon arıyorum. Çok üst düzey olmasına gerek yok. Şu an Zenfone 2 Laser ya da Zenfone Max düşünüyorum. Fiyatına göre çok güzel geldi. Sizin tavsiye edebileceğiniz ürünler var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Zenfone 2 Laser modelinin fiyat aralığı 650-700 TL. MAX modeli de batarya dışında birebir aynı donanımı kullanıyor ve bu modeller alınacak modeller değil. İnternet üzerinden telefonu alacaksan bu fiyata Mate 8, C7, C5, J7 2016, J7 Prime, Meizu PRO 6, Mİ5 modellerinden birini alman daha doğru bir tercih olur. Dediğin fiyat aralığı ile o modeller aynı fiyat aralığında değil.
 
Çinden alınan telefonların özellikleri iyi ama uzun ömürlü olmuyorlar diye biliyorum bi arkadaşım çine gidip bütün ailesine mi5 almıştı ilk sene çok güzel kullandılar ikinci sene ellerinde telefon filan kalmadı ama yok kardeş inanmıyorum ben sana dersen one plus 3 e bi bakmanı öneririm ve telefon uzun ömürlü olsun istiyorsanda iphone 5s alabilirsin j5 prime a3 2016yıda öneririrm
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı