1200-1500 TL'ye Telefon Tavsiyesi

Astra

Hectopat
Katılım
15 Mart 2017
Mesajlar
413
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Honor 9 Lite almaya gittiğimde ilk A-101 bayisinde benden önce davranmışlardı. Diğer bayiye gittiğimde sadece yüksek kar marjlı bayilere geldiğini öğrenmemle içimde oluşan kötü his dışarıya çıkınca kelimelere döküldü :kızgın:, yani çok saçma değil mi? Bayilere dağıtmayacaksan niye reklam yapıyorsun.

Kendimi zaten mavi rengi sevmiyordum diye avutuyorum ama başka bir telefon buldum ve 4 güne fiyatı artmaz ise almayı düşünüyorum.

Asus Zenfone Max Plus
Açıkçası tasarımını beğendim 32GB hafıza, 16+8MP arka ve 8MP ön kamera, 4130mAh batarya, 3GB RAM.

Bu fiyata Xiaomi Redmi S2, A1, Redmi 5 Plus var fakat özellik bakımından bundan düşük kalıyor. Bu fiyata güzel olan bir Redmi Note 5 vardı bu fiyatlardaydı fakat artmış herhalde indirimdeydi. 4 gün içinde tekrar düşerse almayı düşünüyorum fakat fiyatı düşmez ise ASUS alacağım. ASUS’un telefonunu almalımıyım? İşlemcisi ve GPU’su hakkında bilgisi olan var mı? Yani iyi mi, kötü mü? PUBG’yi hangi ayarlarda oynatır?
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı