1200-1700 TL PSU'suz kasa önerisi

TURK3Y

Hectopat
Katılım
17 Haziran 2020
Mesajlar
238
2 sene önce PC topladım ve kasada biraz ucuza gidip Aerocool Cylon kasa aldım fakat hava sirkülasyonu güzel olmadığı için bütün yaz yan camı açık kullanıyorum bu sebeple de artık değiştirmek istiyorum. Güç kaynağı olarak Cooler Master MasterWatt Lite 230V 700W kullanıyorum ve kule tipi soğutucu kullanıyorum. Buna uygun olarak şu kasaları düşünüyorum. Bu ürünler hakkında yorumlarınız, önerileriniz veya farklı tavsiyelirinizi bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.
Not: Masamda minimal bir tasarımım var o yüzden sade siyah kasalar tercihimdir.)
NZXT H510 Airflow
Corsair 4000D Airflow
Corsair 275R Airflow
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkcası kasa değişimi ben gereksiz görüyorum. Kasan eski nesil iş görmez bir kasa değil. kasayı değiştirmeniz sistemi 10 derece düşürmez. O kadar para kasaya vereceğinize fanlarınızı 2000 rpm olarak değiştirmenizi yada çapları büyütmenizi, daha güzel bir fan dizilim araştırmanızı tavsiye ederim.
 
Baktığın 3 kasa da gayet güzel.

Sıralama yapacak olursak;
H510 AirFlow > 4000D AirFlow > 275R AirFlow

275R AirFlow, diğerlerinden geride bir ürün.

Teşekkürler hocam NZXT zaten uzun zamandır istediğim tasarımlarını acayip sevdiğim bir markaydı. Eski modellerinde fiyat performans kötüydü hava sirkülasyonu açısından Flow modeline baktım bayağı memnunlar siparişini verdim şimdi teşekkürler.
@BerkayZ87 hocam kasa hala gelmedi bir soru sormak istedim tam göremediğim icin şu anda kasayı kablolama konusunda rahat bir kasamı acaba Sleeve kablo alip güzel bir görüntü yakalamak istiyorum ama sığarmı sığmazmı kabloların sıkışması sorun olur mu bilemedim.
@BerkayZ87 Hocam kasa henüz ulaşmadı elime acaba sleeve kablo alsam kasanın arkasında bir sıkışıklık olur mu tam bilmeden almak istemem.
 

Geri
Yukarı