1200 TL AMD sistem toplama

Öncelikle o işlemci fanını alma. O fiyat aralığındaki işlemci fanları stok fanından farksız.Everesti bende sevmem,önermem.Sebebi everestin garantisi, adı kadar. Kasa güzel olabilir ama everest yani. Ve arkadaşın dediği gibi APU toplasan daha iyi olur bence o fiyata.

Bütçen bu kadar kısıtlıysa ekstra soğuyucu alman gerekmez. Stok fan biraz ses çıkarır ama iyi soğutur hatta bir dereceye kadar overclock bile yapabilirsin. Bahsettiğim kasa saf 550w güç verebiliyor ve Vatan Bilgisayarın şubesinde bizzat inceledim gayet şık ve iki adet fan ile geliyor, kablo saklama mevcut fiyatına göre süper. İleride bir 4gb ram daha alırsın canavar olur :D
+1
Everest ben de önermezdim fakat inceledikten sonra bu düşüncem değişti.İçindeki PSU'lar gayet sağlam.İçine sinen herkes alabilir.

@dekstop's surgeon, yanlış inceleme yaptınız galiba çünkü içindeki Güç Kaynak'ları bazen parçalarını yakan, mağdur arkadaşlar gördük...

Eğer elinde psu nun dandik olduğuna dair bir kanıt varsa paylaş bizde bilelim. Çünkü aynı kasayı almayı düşünüyorum ve sorunlu mal almak istemem. Fakat bizzat incelemem doğrultusunda böyle bir sorun yok. Everestin çoğu kasası sorunlu olada bilir olmayadabilir onu bilemem fakat önyargılarımızı yıkmamız gerektiğini düşünüyorum. Tabi ki bu kasa süper oyuncu kasası değil. Fakat fiyatı ve fiyatına göre sahip olduğu özellikler sayesinde gerçekten bir F/P kasası olmayı başarıyor kanımca.

Benim topladığım sistemden daha çok performans almaz mıyım?

Bütçen bu kadar kısıtlıysa ekstra soğuyucu alman gerekmez. Stok fan biraz ses çıkarır ama iyi soğutur hatta bir dereceye kadar overclock bile yapabilirsin. Bahsettiğim kasa saf 550w güç verebiliyor ve Vatan Bilgisayarın şubesinde bizzat inceledim gayet şık ve iki adet fan ile geliyor, kablo saklama mevcut fiyatına göre süper. İleride bir 4gb ram daha alırsın canavar olur :D
Tavsiyen için teşekkür ederim ama zaten 9 taksit yaptıracağım. Soğutucu o zaman aylık 4 TL gibi bir fiyat farkı oluyor. O da çok sorun değil. Bellekleri aynen dediğin gibi yapacağım. Sonradan 4gb daha ekleyeceğim.

@dekstop's surgeon, yanlış inceleme yaptınız galiba çünkü içindeki Güç Kaynak'ları bazen parçalarını yakan, mağdur arkadaşlar gördük...
Uygun fiyatlı kasa olarak ne almalıyım o zaman?

Bu bütçeye r9 270 almak varken apu da nerden çıktı anlamadım ?
Bende öyle düşünüyorum. Eğer APU sistem toplarsam daha ucuza gelebilir ama topladığım sistem benim işimi görür ve daha iyi performans almaz mıyım?

Öncelikle o işlemci fanını alma. O fiyat aralığındaki işlemci fanları stok fanından farksız.Everesti bende sevmem,önermem.Sebebi everestin garantisi, adı kadar. Kasa güzel olabilir ama everest yani. Ve arkadaşın dediği gibi APU toplasan daha iyi olur bence o fiyata.
Topladığım sistem APU dan daha iyi performans veriyor. Kasayla işlemci soğutucusunu dediğin gibi belki yapabilirim.

Çare A 10 7700K :)
Niye ki? Fx6300 + R9 270 A10 7700k dan daha iyi performans verir. Sadece diğer bileşenlerde belki değişiklik yaparsam ne yapmalıyım diye soruyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı