1200 TL ARGB destekli anakart önerisi

JusTaUseR

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistemde ARGB fanlar bulunuyor. Bu sebeple 3 pin girişi bulunan bir anakart arıyorum.
Sistem bilgilerim:
R5 3600.
RX 5700 XT.
XPG 2x8 GB 3200 MHz Dual CL 16 RAM.
Düşündüğüm anakartlar:
ASRock B450 Steel legend.
Gigabyte B450 Aorus Pro/ Pro Wi-Fi.
MSI B450 GAMING PRO AC / Max Wi-Fi.

Sizce bunlardan hangisini almalıyım ya da başka bir öneriniz var mı?

Son düzenleme:
Üçü de çok güzel, hiçbirisi üzmez. Wi-Fi destekli olması sebebiyle Gigabyte veya MSI olanlardan birini alırdım ben olsam.

b450 aorus M kullanıyorum x2 rgb x2 argb girişi var ekstra olarak m2 heatsinkli geliyor 3700x ve 5700 xt kombinasyonunda hiçbir sorun yaşamıyorum fiyatı da uygun ama b450 de illa da msi yorumları çok fazla öncesinde b450 gaming plus msi anakart kullanmıştım sorunsuz r7 2700 ile ama bu kadar argb desteği yoktu

Dosya Ekleri

• IMG_1928.jpg
    IMG_1928.jpg
    1,8 MB · Görüntüleme: 66
Steel legend TR üzerinde yok diye biliyorum acaba yurt düşünda mı yaşıyorsunuz?

Çok pardon intenet sorunu yaşıyorum da 1 haftadır bir türlü vakit bulamadım.
Hayır Türkiye'de yaşıyorum ama Türkiye'ye geleceğini düşünüyordum ürünün. Ama sorun olmaz yurt dışından da getirtebilirim.

B450 Aorus m kullanıyorum X2 RGB X2 ARGB girişi var ekstra olarak M.2 heatsinkli geliyor 3700X ve 5700 XT kombinasyonunda hiçbir sorun yaşamıyorum fiyatı da uygun ama B450'de illa da MSI yorumları çok fazla öncesinde B450 GAMING Plus MSI anakart kullanmıştım sorunsuz R7 2700 ile ama bu kadar ARGB desteği yoktu.

Gaming Plus'ta ARGB girişi bulunuyor mu?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı