1200 TL Bütçe İle Oyuncu Ekipmanı Seti

BuraQ84

Hectopat
Bütçem 1200 TL olacak.

Alınacak oyuncu ekipmanları;

- Mekanik Klavye: RGB ve Blue Switch istiyorum. Bütçede en az yüzde ayırmayı düşündüğüm departman klavye. Gamepower Saber ya da Rampage Hydra serisi bile alabilirim. Herkes Gamepower için ön yargı ile yorum yapmış ama hem kullandığı Switch kaliteli bir marka hem de alıp kullanarak kötüleyen pek olmamış.
- Mouse: RGB olabilir. Rival 600 hoşuma giden model. Kauçuk sorunu yazılmış ama fiziksel denemelerimde elime en çok oturan ve rahat ettiren bu model oldu. Bir de Cooler Master CM310.
- Kulaklık: RGB önemli değil ama 7.1 olmalı. Arctis 3 veya HS60 gibi iki model arasındayım. Arctis 3 kafamda daha rahat durdu, HS60 biraz daha sıkı gibiydi. Sesleri deneyemedim ama Arctis 3 beyaz rengi falan bir yakışıklı geldi bana.
- Mousepad: N11'de 125TL'lik, 90x40cm, RGB ışıklı model ya da o tarz olabilir.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

En az değil en çok para verilmesi gereken şeylerden olmadı gerektiğini düşünüyorum ama en en azından Cooler Master CK350 alınabilir o bütçede veya indirmeler tek renkli Cherry MX bir klavye.

Elinize oturması önemli ama bile bile sorunlu mouse almak kötü olur.

Razer Deathadder Elite
Glorious Model O
Hyperx Pulsefire FPS Pro RGB

Gibj modellere bakabilirsiniz ek olarak.

7.1 zaten sanal daha çok pazarlama için kullanılıyor kulaklığın 7.1 olup olmamasına göre tercih etmek saçma olur Hyperx Cloud Silver bakabilirsiniz.

Diğer mesajda belirtmiştim ama ses kartlı olarak o bütçede alınabilecek en iyi kulaklık sanırım HS60.

Klavye olarak tek renk kırmızı olan Cherry MX kullanıyor olan Hyperx Alloy FPS öneririm.

Özellikle RGB istiyorum derseniz Outemu switch kullanıyor Cooler Master CK350 bakabilirsiniz.

Cherry MX bu işi uzun zamanlardan beri yapan ve tüm switchler arasında en kalitelisi demek yanlış olmaz sırf ışık için Outemu alınmaz alıcaksanızda en azından Cooler Master alın.

Mouse konusunda dediğim gibi önemli olan elinize oturması.

Klavye olarak ikinci el G910 Spectrum, fare olarak da ikinci el G903 Hero alabilirsiniz.

Hocam ikinci el için pek sıcak düşünmüyorum özellikle klavye, mouse ve kulaklık için. Sürekli insana temas eden ürünler.
Diğer mesajda belirtmiştim ama ses kartlı olarak o bütçede alınabilecek en iyi kulaklık sanırım HS60.

Klavye olarak tek renk kırmızı olan Cherry MX kullanıyor olan Hyperx Alloy FPS öneririm.

Özellikle RGB istiyorum derseniz Outemu switch kullanıyor Cooler Master CK350 bakabilirsiniz.

Cherry MX bu işi uzun zamanlardan beri yapan ve tüm switchler arasında en kalitelisi demek yanlış olmaz sırf ışık için Outemu alınmaz alıcaksanızda en azından Cooler Master alın.

Mouse konusunda dediğim gibi önemli olan elinize oturması.

Evet HS60 tercihi İtopya'nın fiyatı 329 TL yapması ile hızlandı. Bu akşama kadar Arctis almayı düşünüyordum. Sanırım klavyeyi de CK350 alacağım.

Klavye olarak önerim MSI GK60 İtopya'da 400 TL kaçırılmaması lazım bence diğer bir seçenek de Corsair K70 Red 500 TL yine İtopya'da. Ben sizin yerinizde olsam GK60 alırım aynı switch tek fark bilek desteği. Eğer klavye GK60 alırsanız galiba 300 TL kalıyor mouse için bu bütçede önerebileceğim mouseler:
Razer Deathadder Elite
Rival 310
Sensei 310
HyperX Pulsefire FPS Pro
HyperX Pulsefire Surge
Corsair M55
Corsair Harpoon RGB Pro (K70 alsanız da yeter.)

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Klavye olarak önerim MSI GK60 İtopya'da 400 TL kaçırılmaması lazım bence diğer bir seçenek de Corsair K70 Red 500 TL yine İtopya'da. Ben sizin yerinizde olsam GK60 alırım aynı switch tek fark bilek desteği.
Fiyatları iyi ama alıcak kişi blue switch istemiş eğer red switch alırsa GK60 daha mantıklı olur.

Mouse olarak kimse yazmamış ama Corsair Glaive nasıl?

Rival 600 ile Glaive arasındayım.
Corsair HS60 kulaklık İtopya'dan 329TL.

SteelSeries Rival 600 ve Cooler Master CK350 670TL N11'den.

Toplam 1000TL ile bütçe altında kalabildik.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı