1200 TL civarına telefon önerisi

  • Konuyu başlatan g100
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 3B

g100

Kilopat
Katılım
24 Kasım 2013
Mesajlar
424
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar yakın bir zamanda ablama telefon alacağız. İphone'yi küçük buluyor. Kendisi note 2 istiyor ama fiyatını hak eder mi ya da o civara en iyi ne alınabilir?
 
Windows Phone düşünecek olursanız, Lumia 925'in 32 GBlik modelini 1100 TL'ye bulabilirsiniz.
Bu fiyata android cihaz önermem, alacağınız ürün muhtemelen donanım özellikleri alt sınıf olacaktır. Ancak üzerine 200 lira daha koyarsanız, LG Nexus5 veya biraz daha koyarsanız LG-G2 tercih edebilirsiniz.
 
Note 2 dediğiniz cihazı 6-7 ay kadar kullandım ben hayatımda bu kadar şişip bu kadar kasılan bir cihaz daha görmedim. S3 ve S4 de bu söylediklerime dahil. Ben de şöyle bir fikir vereyim; iPhone için bende küçük diyodum fakat önyargımı kırmak için önce 4S kullandım şuan 5S kullanıyorum ve bugüne kadar Samsung'a verdiğim o paralara acıdım diyebilirim. Telefon ağzına kadar dolu fakat menü geçişlerinde bile en ufak takılması yok fazlasıyla hızlı ve stabil bir telefon. Fanboy felan da değilim fakat kalite bakımından iPhone önerebilirim. O fiyata sıfır 4S de bulabilirsiniz. Kullanmaya başlayınca ekranın küçük olduğu aklınıza bile gelmiyor :)

Önerim 4S
 
Windows phone ne kadar anlatsam da kabul etmedi gpu 'nun ne olduğunu bilmeyen birine anlatmak çok zor fanboy 'luk yapıyor yok arkadaşlar sevmemiş falan, lg alabilirim diyorsunuz yani iphone olarak 5c android olarak lg o zaman peki g2 yi en ucuz nerede bulabilirim ?
 
Lumia alırsan son alıcısı olursun .Telefoncular almıyor bile. I-Phone cok pahalı. Bence bataryasında Made in Korea yazan bir Samsung Galaxy S4 al ki batarya şişme sorunu yaşama. Telefonun kasması yüklenilen çöp uygulamalar yüzündendir. O yüzden S4 diyorum.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı