1200 TL oyuncu koltuğu önerisi

Size iyi niyetle yardım etmeye çalışan insanlara nasıl davranmanız gerektiği konusunda bilgi veriyorum işte sorun ne. Amme hizmeti benim ki, ihtiyacınız var ve bende bu konuda yardımcı oluyorum. Benim kim olduğum ile tabi ki alakasi yok ustunu örtme cabanizin, bazı insanlar ne olduklarını kendilerine itiraf etmekte zorlanırlar sizin ki de o hesap. Neyse dediğim gibi iyi günlerde kullanın.
Bak ya, şimdide kişiliksiz karaktersiz bir şey oldum gitti :D Kardeşim sen rahatsız mısın? Derli toplu konuş diyene bak. İlk önce bi yerini haddini bil, doğru konuş. İnsanlara bir şey öğretmek için mi burdasın sen? İlk önce kendine öğret onları. Daha sonrada toplama çıkarma öğren, ondan sonra gel, muhabbete devam :D😂

/Yanıt vermek zorunda değilsin. Otur ve düşün ;)
 
Kişiliksizliğiniz ile yada karaktersizliğiniz ile ilgili yorum yapmadım o sizin kendi söyleminiz. Bilgi birikimim bana yeter buna matematik de dahil, benim eksik kaldığım nokta insanların uslupsuz saygısız tavırlarına sessiz kalamıyor olmak hele ki sizin ki gibi bir durumda. Ben ilk yazdığım mesajda yaptığınız hoş olmayan davranışı dile getirdim ve konu orada kapandı aslında, en azından şöyle bir düşünüp öz eleştiri yapacak biri olsaydı karşımda kapanırdı. Bence siz ilk baştan bu yana ne gibi bir yanlışın içinde olduğunuzu tekrar okuyun ve siz oturup düşünün. Bu arada gayet rahatım teşekkür ederim, ağaç yaşken eğilir ama sizin içinde geç değil, sadece biraz gayret, olacak.
 
Kusura bakma tamamını okumayacağım. Farz edelim ki durum bu, sizin matematik bilginiz nerede ki 180 TL lik farka 200 TL diyorsunuz. 20 lirayı kaba hesap yapıp 200 lira yaparsın ama 200 lirayı kaba hesap yapıp 300 yapmassın be :D

Ne kadar saygısız olduğunu zaten ilk cümlede belirtmişsin. Konuya gelirsek zaten kafana koymuşsun bir şeyi kim ne derse desin seni döndüremez, burada insanlar sana yardımcı olmaya çalışıyor. Hayırlı ego tatminleri dostum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı