1200 TL R7 3700X sistem için PSU önerisi

Bütçe
1000-1200
Hiç kullanmadım sertfikasına güvendim açıkçası o yüzden paylaştım arkadaşla NZXT yide hiç kullanana rastlamadım forumlarda o yüzden bilmiyorum ben FSP alacağım 700W bana bırakın bitirmeyin stoku.

İlk aldığım Cooler Master PSU'da 10 dk açık kaldıktan sonra kendi kendine kapanıyordu ikincisinde fandan tıkırtı sesleri geliyordu ve coilwhine gibi bir cızırtısı vardı o yüzden çok tavsiye etmiyorum. NZXT gelirsek yurt dışında aşırı talep edilen bir model Türkiye'de çok piyasası yok ama kaliteli markadır. En az FSP kadar kalitelidir.

İlk aldığım Cooler Master PSU'da 10 dk açık kaldıktan sonra kendi kendine kapanıyordu ikincisinde fandan tıkırtı sesleri geliyordu ve coilwhine gibi bir cızırtısı vardı o yüzden çok tavsiye etmiyorum. NZXT gelirsek yurt dışında aşırı talep edilen bir model Türkiye'de çok piyasası yok ama kaliteli markadır. En az FSP kadar kalitelidir.

Anladım hocam teşekkürler ben şansımı FSP'den kullanacağım sertfikasız ürünü yok dencek kadar az belki yoktur kafam rahat etsin 700W hem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı