1200 TL'ye R7 3700X sisteme PSU önerisi

Bütçe
1200 ₺
FSP Hydro G850 850W 80+ GOLD Atx Power Supply 13.5 Cm Fanlı Modüler Kablolu | Trendyol Bu ürünü satıcıya sorup alabilirsiniz çünkü bazı firmalar 2 yıl garanti bazıları 5 yıl diyor olayı tam çözemedim.

1200 ₺ yı çok geçmek istemiyorum.

Minimum 750W öneriliyor. 700W kurtarır mı emin olamadım.
600W ile RTX3090 sıkıntısız çalışıyor tam yükte, 700W nasıl sıkıntı yapsın?
Xigmatek 600W Gamepower 750W dan daha düzgündü. Acaba onunla stress teste mi soksam?

1200 ₺ yı çok geçmek istemiyorum.

Xigmatek 600W Gamepower 750W dan daha düzgündü. Acaba onunla stress teste mi soksam?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1200 ₺'yı çok geçmek istemiyorum.

Xigmatek 600W Gamepower 750W'dan daha düzgündü. Acaba onunla stress teste mi soksam?

750W olanı da var. Onu da attım. 5 yıl garanti süresinde Türkiye'de pek rastlanmadığı için zaten FSP markasının kalitesini bildiğimden içim rahat önerebilirim.

600W ile RTX3090 sıkıntısız çalışıyor tam yükte, 700W nasıl sıkıntı yapsın?

İleride yapılacak O.C. Veya upgrade gibi işlemlerde tekrar PSU almamak ve TDP değerini sadece işlemci ve ekran kartı üzerinden düşünmek yanlış. Bunun; fanları, sıvı soğutucusu, anakart, ram, sıvı soğutucu vs. gibi faktörleri de göz önünde bulundurmak gerekiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence bu kanal yerine daha tarafsız kanalları ve daha detaylı anlatımları izleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı