Merhaba, bütçem 1200 TL civarı mekanik bir klavye almak istiyorum. Ne önerirsiniz? (Red Switch istiyorum)
Bilmeden etmeden, ayrıntı belirtmeden tavsiye veriyorsunuz. Bu klavye İngilizce dizilim. Sizin yüzünüzden bu klavye alınıp, Türkçe olmadığı için iade edilebilir. Lütfen zorla yaptırılıyormuş gibi tavsiye vermeyin.![]()
HyperX Alloy MKW100 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Alloy MKW100 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy MKW100 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.689,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Aynı kllavye var soru sorabilirsin.![]()
HyperX Alloy MKW100 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Alloy MKW100 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy MKW100 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.689,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bilmeden etmeden, ayrıntı belirtmeden tavsiye veriyorsunuz. Bu klavye İngilizce dizilim. Sizin yüzünüzden bu klavye alınıp, Türkçe olmadığı için iade edilebilir. Lütfen zorla yaptırılıyormuş gibi tavsiye vermeyin.
Türkçe olsa daha iyi olur belirtmemişim pardon.İngilizce Türkçe belirtilmediği için önerdim ne sıkıntı var? Gayet güzel bir klavye, kullanıcı Türkçe diye belirtseydi atmazdık.
Hocam o bütçe de alabileceğin en iyi klavye o.Sırf İngilizce diye bence daha kalitesiz bir şey almayın sonuçta yine bastığında Türkçe yazacak.Türkçe olsa daha iyi olur belirtmemişim pardon.
10 Parmak abakmadan yazıyorsanuz arada kafa karışması haricinde fark etmiyorsunuz bile.Türkçe olsa daha iyi olur belirtmemişim pardon.
Rampage hydra r6 modelini önerir misiniz peki.10 Parmak abakmadan yazıyorsanuz arada kafa karışması haricinde fark etmiyorsunuz bile.
Enterin küçük olmasına bile alışıyorsun
Arkadaşımda Plus modeli var. boşluk tuşunda yay sesi geliyor.Rampage hydra r6 modelini önerir misiniz peki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.