Tuş basmama sorunu gibi daha birçok sorunu var. Hangi bütçede olursa olsun alınmayacak bir klavye.Tuş fırlama sorunu var başka sorunu yok diye biliyorum ben.
Tuş basmama sorunu gibi daha birçok sorunu var. Hangi bütçede olursa olsun alınmayacak bir klavye.Tuş fırlama sorunu var başka sorunu yok diye biliyorum ben.
![]()
ASUS TUF GAMING RA05 K3 D/RD Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye
ASUS TUF GAMING RA05 K3 D/RD Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye gencergaming sitesinde satışta! Daha fazla klavye çeşitleri gencergaming sayfasında!www.gencergaming.com
Hocam bu klavye bundan daha ucuza bulunabilir mi ileride?
Yoksa alacağım aynısından kuzenimde var
Ama stokta yokmuş sonradan fark ettim.
![]()
GameBooster G918 Fire Storm RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Beyaz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameBooster G918 Fire Storm RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Beyaz fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameBooster G918 Fire Storm RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Beyaz özelliklerini incele, 1.359,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Çok olmuş ama bir nokta koymaya geleyim.Arkadaşlar Logitech G102 fare alacağım. Yanına Red Switch mekanik klavye istiyorum. Numpad olacak.
Bu marka klavyeler cidden çok kalitesiz.
1 senedır kullanıyorum herhangı bir sorunu hala yok
Bu arkadaşın ne olduğu belli zaten. Gamepower ve Rampage öven bir eleman. Alınmaz o klavye de.
Bu arkadaşın ne olduğu belli zaten. Gamepower ve Rampage öven bir eleman. Alınmaz o klavye de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.