1200 TL telefon önerisi

Katılım
8 Ocak 2016
Mesajlar
19
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Asus Zenfone 2 almayı düşünüyorum. Ama Asus'un telefon sektöründe yeni olması iç açıcı değil. Alternatif önerileriniz var mi?
Not: Telefonu kendi paramla alacağım ve beni 4 yıl idare etmesi gerekiyor. Bütçem maksimum 1200 TL.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbir firma piyasaya hakim ve tecrübeli şekilde telefon üretmeye başlamaz. Asus bu pazara yeni girdi ve buna rağmen çok başarılı. O fiyata Zenfone 2'nin tepe modellerini öneririm.
 
Telefoncularda ufak bir pazarlıkla sıfır iPhone 5S alabilirsiniz. Yada Zenfone 2 alabilirsiniz.
 
1200 TL'ye Zenfone 2 32 GB bulunabilecek en iyi telefon gibi duruyor. Asus telefon pazarına yeni girmiş olsa da çok başarılı ürünler çıkardı. Bir arkadaşım da Zenfone 5 kullanıyor çok memnun.
 
@Muz Joe Biraz araştırma yapsaydınız SD810 kullanan cihazların elde tutulamayacak kadar ısındığını ve teknik özellik olarak Zenfone 2 nin LG G Flex 2'den daha iyi olduğunu anlardınız. Hemen bilmediğiniz markaları "çöp" diye nitelendirmeyin. Bir arkadaşım 6 aydır Zenfone 5 kullanıyor tek bir sorununu görmedi.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı