1200 TL Telefon Önerisi

Hangi telefonu almalıyım?

• Oy verenlerin toplamı
    4
Evet arkadaşlar telefonum eskidiği için yeni telefon alacağım ama hangi telefonu alacağım konusunda kararsız kaldım. ASUS Zenfone 2 ile Sony Xperia M5 arasında kaldım. Başka telefon önermek isterseniz diye de aşağıya telefonda aradığım özellikleri yazacağım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi forumlar.

Telefonda aradığım özelliker:
1)Kamerası iyi olsun. (Hem arka hem ön kamera.)
2)Beni uzun süre idare etsin.
3)Android sürümü yüksek olsun çünkü yeni çıkan uygulamaları kullanmak istiyorum.
4)3-4 oyun, 2-3 uygulama indirdikten sonra kasmasın. (En önemlisi bu benim için.)
5)Oyunlarda kasmaya tahammül edemiyorum. (Kasmasın.)

Donanım, ekran, performans, kamera olarak M5 daha üstün bir model. Ancak Mediatek ve Sony firmasından kaynaklı M5 modelinde yazılımsal sıkıntılar vardı ve bu sıkıntılar kullanıcıları oldukça sıkıntıya soktu. Daha sonra 5.1.1 güncellemesi ile beraber bu sorunlar çözüldü diye biliyorum. M5 modeline göre daha sorunsuz bir telefon olan Zenfone 2 modelini de alabilirsin, beklentilerini karşılayacaktır. Ek olarak G4 paralel ithalat garantili olan modellere de bakabilirsin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı