1200 TL telefon önerisi

Yasin patates

Hectopat
Katılım
2 Ekim 2016
Mesajlar
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1200 TL bütçem var. Telefon önerir misiniz? Aradığım özellikler:
Ekranı 5.2 inç'ten büyük olmayacak
Kamerası güzel olsun (videodaki FPS ve diyafram önemli)
Bataryası iyi dayansın.
 
Eğer bütçenizi 100-200 TL daha arttırabilirseniz Xperia X Compact modelini öneririm. Eğer yapamazsanız Alcatel Idol 4, Lenovo K6 Power, Samsung A3 (2017) modellerinden birini önerebilirim.
 
Ve ayrıca ZenFone 3 Max olabilir. Fiyatı 1000 TL, bataryası ve ekran boyutu olarak sana uygun bir telefon olacağına inanıyorum. Yoksa bende biliyorum birsürü telefon önermeyi :)
 
@FurkanEmir41 :) Ben burada arkadaşa öneri yapmıştım, pardon üstünüze alınmanıza gerek yok. Fakat çöp sözünü ilk defa sizden duydum. Bizide aydınlatır mısınız efendim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin Asus'a karşı bir nefretiniz falan var galiba. Zenfone 3 Max pil isteyenler için alınabilecek en iyi telefonlardan biridir fiyat segmentinde. Kamerasının iyi olmasını isteyenlerde Zenfone 3 Laser alabilir bu fiyat segmentinde. Sırf siz beğenmiyorsunuz diye bu telefonlara "çöp" demek saçmalık ötesi bir durum.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı