1200 TL'ye Anakart, İşlemci ve SSD Önerisi

mazlum3535

Hectopat
Merhabalar. Elimde ASUS GTX 1050 Ti ekrankartı, kasa ve 1 TB HDD var. Bütçem 1200TL. Anakart- işlemci ve SSD önerilerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciye takabileceğin maksimum ekran kartı RX570 olur, ötesi darboğaz yapar. Kaç yıl götürür ben bilemem. 4/4 işlemci. Oyunları hangi ayarlarda açar sorusunun cevabı ekran kartında, testlerini açıp izleyebilirsiniz. 1050Ti'ı yeni aldıysanız büyük kazık yemişsiniz, 600-700 TL gibi fiyatlardan aldıysanız sorun yok.

İşlemciye takabileceğin maksimum ekran kartı RX570 olur, ötesi darboğaz yapar. Kaç yıl götürür ben bilemem. 4/4 işlemci. Oyunları hangi ayarlarda açar sorusunun cevabı ekran kartında, testlerini açıp izleyebilirsiniz. 1050Ti'ı yeni aldıysanız büyük kazık yemişsiniz, 600-700 TL gibi fiyatlardan aldıysanız sorun yok.
Öncelikle yanıt verdiğiniz için teşekkürler. Bilgisayarımı yenilemek istiyorum. Çok oyun oynayan biri değilim. Günde en fazla 2 saat kadar. Ekran kartım şuan iyi değiştirmeyi düşünmüyorum. Bu sistemlere ek olarak 8 GB RAM öneriniz var mı?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı