1200 TL'ye gamepad önerisi

Ömer1649

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ3-12100F işlemci, Gigabyte H610M H anakart, 16GB Ram, Sapphire RX6600 8GB GPU, Windows 11 Directx12
İyi sosyaller, kullandığım F710 kablosuz Logitech gamepadi satacağım, bunun yerine gamepad önerir misiniz? Kronik sorunları olmayan, Bluetooth, USB nano alıcısı olan bir gamepad arıyorum. Genelde PC için kullanırım ama eğer Android telefon uyumluluğu varsa daha iyi olur. 1000TL'den düşük olursa daha iyi olur, en fazla 1200 bütçem var.

İyi sosyaller, kullandığım F710 kablosuz Logitech gamepadi satacağım, bunun yerine gamepad önerir misiniz? Kronik sorunları olmayan, Bluetooth, USB nano alıcısı olan bir gamepad arıyorum. Genelde PC için kullanırım ama eğer Android telefon uyumluluğu varsa daha iyi olur. 1000TL'den düşük olursa daha iyi olur, en fazla 1200 bütçem var.

8 BitDo Ultimate C öneririm. Ancak telefon için OTG dönüştürücü lazım. Bluetooth şart ise belki GXT 590 olabilir. Ama gene de 8 BitDo daha iyi.

8 BitDo Ultimate C öneririm. Ancak telefon için OTG dönüştürücü lazım. Bluetooth şart ise belki GXT 590 olabilir. Ama gene de 8 BitDo daha iyi.
Hatırlattığın iyi oldu, Trus'tı unutmuştum, ikisi arasında neden 8bitDo daha iyi?

Hatırlattığın iyi oldu, trus'Ti unutmuştum, ikisi arasında neden 8BitDo daha iyi?

Kendim iki ürüne de sahibim. Açıkçası benim GXT 590 ölü bölge sorunu çıktı (arkadaşımla aynı anda aldık onunki hala taş gibi.) Bende 8 BitDo Ultimate C aldım. Memnunum açıkçası. Kendi deneyimlerimden konuşacak olursam elime daha iyi oturdu ve triger olarak daha iyi. Ha ben hala GXT 590'ı telefon için kullanıyorum. O da Pokemon oynadığım için D-Pad yeterli oluyor.

Kendim iki ürüne de sahibim. Açıkçası benim GXT 590 ölü bölge sorunu çıktı (arkadaşımla aynı anda aldık onunki hala taş gibi.) Bende 8 BitDo Ultimate C aldım. Memnunum açıkçası. Kendi deneyimlerimden konuşacak olursam elime daha iyi oturdu ve triger olarak daha iyi. Ha ben hala GXT 590'ı telefon için kullanıyorum. O da Pokemon oynadığım için D-Pad yeterli oluyor.
hocam 8bitDo googleda aratırken Amazonda gördüm ama fiyatları 999tlden başlayıp 1700tlye kadar devam ediyor, bu fiyat farklılıkları neden, içlerinde sahte olanları falan mı var?

Hocam 8BitDo Google'da aratırken Amazon'da gördüm ama fiyatları 999TL'den başlayıp 1700TL'ye kadar devam ediyor, bu fiyat farklılıkları neden, içlerinde sahte olanları falan mı var?

İki model var. Bluetooth olan 2K civarı Ultimate C olan 1.2-1.3K olması lazım. 700 civarı olanlarda vergi ve kargo eklenmemiştir. Bir de kablolu versiyonu var.

Yeşil yokmuş sanırım. Mor var. Yeni hesap ile mağazadan ilk alışverişte indirim yapıyor. 1.250 TL gibi bir şey eder.

İki model var. Bluetooth olan 2K civarı Ultimate C olan 1.2-1.3K olması lazım. 700 civarı olanlarda vergi ve kargo eklenmemiştir.
bu bütçe beni aşar, forumdaki eski konuları incelerken biri Beitong Asura 2 Pro diye bir gamepad önermiş, bu ürün alınabilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı