1200 TL'ye gamepad önerisi

Bütçe
~1000
Whatgeek üzerinden wgnew5 kodu ile nova 2 lite alabilirsiniz. Ek vergi çıkmıyor 1300 TL'ye geldi benimki

İyzico + Parolapara kampanyaları hâlen duruyor mu hocam bilginiz var mı? İyzico duruyor ama Parolapara'yı bilmiyorum. İkisi de duruyorsa Wraith üzerinden alacağım kollar bana yaklaşık 900-1000TL'ye geliyor olacak. Orada da BIGBIG Won ve Fantech gamepadler mevcut. Onları da alabilirim, nasıllardır bir fikriniz var mı?

İyzico + Parolapara kampanyaları hâlen duruyor mu hocam bilginiz var mı? İyzico duruyor ama Parolapara'yı bilmiyorum. İkisi de duruyorsa Wraith üzerinden alacağım kollar bana yaklaşık 900-1000TL'ye geliyor olacak. Orada da BIGBIG Won ve Fantech gamepadler mevcut. Onları da alabilirim, nasıllardır bir fikriniz var mı?
Duruyor evet. Bahsettiğim kol ikisinden de iyi aslında ama daha ucuza geleceği için bence gale hall mantıklı bir seçenek

Hareket mesafesi uzun bumperları sanırım bir ben sevemiyorum hocam 😁 Nova Lite da o yüzden çok hoşuma gitmiyordu ama beğenmenize sevindim. Bu arada diğer hocalarıma da bilgilendirme olsun stick circularity aslında deadzone testi değil. Deadzone testi dediğimiz şey sticklerin ve triggerların fiziksel hareketinin ne kadar tanınıp tanınmadığını gösterir. Harekete başladığınız noktada başladıktan bir süre sonra PC'de bu hareketin algılanması iç deadzone, hareketi siz bitirmeden PC'de hareketin son noktaya ulaşması da dış deadzone olarak adlandırılır. Sizin yaptığınız test aslında dairesellik yani sticklerin daire çizebilme yetisi. Dairesel bir hareket daha isabetli hareket etmenizi sağlayacakken karesel bir hareket köşelere gitmeyi kolaylaştırıp aynı zamanda stickleri ekstra yazılımda düzeltme gereksinimini ortadan kaldıracaktır.

Hocam sizin YouTube'dan videonuzu izleyerek deadzone testi de yaptım. Neredeyse sıfır diyebilirim. Joyistikleri rakiplerine göre daha iyi sanırım. Hocam bir de bir şey takıldı kafama, o test dairesellik testi dediniz. Deadzone testine de yuvarlağın ne kadar dışarı çıkması diyorsunuz. Zaten o dairesellik testinde yuvarlağın dışına çıkınca puan düşüyor. Otomatik olarak deadzone testi olmuş olmuyor mu? @Katipke

Son düzenleme:
Hocam sizin YouTube'dan videonuzu izleyerek deadzone testi de yaptım. Neredeyse sıfır diyebilirim. Joyistikleri rakiplerine göre daha iyi sanırım.
Ben de aynı şekilde bir test nova 2 lite'a yaptım. Yakında inceleme yazısını tamamlayıp atarım. Sticklerde iç deadzone hiç yokken dışta çok minimal bir deadzone var. G1 pro da sizin aldığınız fiyatta tek rakibi zaten. Stickleri cidden iyi

Zaten o dairesellik testinde yuvarlağın dışına çıkınca puan düşüyor. Otomatik olarak deadzone testi olmuş olmuyor mu? @Katipke
Hayır hocam harekette çaprazlara doğru hareket etmesi kolaylaşıyor sticklerin ama deadzone olmuyor

Ben de aynı şekilde bir test Nova 2 Lite'a yaptım. Yakında inceleme yazısını tamamlayıp atarım. Sticklerde iç deadzone hiç yokken dışta çok minimal bir deadzone var. G1 Pro da sizin aldığınız fiyatta tek rakibi zaten. Stickleri cidden iyi.

Hayır hocam harekette çaprazlara doğru hareket etmesi kolaylaşıyor sticklerin ama deadzone olmuyor.

Hocam şimdi F310 ile aynı testi yaptım deadzone yok gibi gözüküyordu. F310 da deadzone yok mu, fakat dairesellikte 10 15 çıktı. Hocam bir videoda joyistiği sağa çekip dışta kalan alan için deadzone diyorsunuz. Bir videoda dokunduğun anda algılamasına deadzone diyorsunuz. Birisi iç birisi dış deadzone anladığım kadarıyla. F310 da iç deadzone bariz var, dokunduktan biraz daha sonra algılıyor. Fakat sağa sola çektiğimde dışarı az taşıyor. Bu dış deadzone yok mu demek.

Son düzenleme:
Hocam şimdi F310 ile aynı testi yaptım deadzone yok gibi gözüküyordu. F310 da deadzone yok mu, fakat dairesellikte 10 15 çıktı. Hocam bir videoda joyistiği sağa çekip dışta kalan alan için deadzone diyorsunuz. Bir videoda dokunduğun anda algılamasına deadzone diyorsunuz. Birisi iç birisi dış deadzone anladığım kadarıyla. F310 da iç deadzone bariz var, dokunduktan biraz daha sonra algılıyor. Fakat sağa sola çektiğimde dışarı az taşıyor. Bu dış deadzone yok mu demek.
Hareketi siz fiziksel olarak bitirmeden yani stickleri kenara değdirmeden eğer ekranda sanki kenara kadar gitmiş gibi görünüyorsa dış dearzone var demektir evet

Gale Hall almıştım dün geldi. Sol analog tam dik durmuyor. Yazılımsal olarak sorun yok iki analog da aynı çalışıyor. Stickler çıkıyordu ama nasıl oluyor emin değilim çıkarıp taksam düzelir belki. Onun dışında gayet memnunum. Tek tuşla sol analogu jiroskopa geçirebiliyorum uygulamasından yaptığım ayarla, Forza'da güzel oluyor.

Dosya Ekleri

• 17535414297482546178779652824831.jpg
    17535414297482546178779652824831.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 20

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı