- Makaleler
- 3
Whatgeek üzerinden wgnew5 kodu ile nova 2 lite alabilirsiniz. Ek vergi çıkmıyor 1300 TL'ye geldi benimki
Whatgeek üzerinden wgnew5 kodu ile nova 2 lite alabilirsiniz. Ek vergi çıkmıyor 1300 TL'ye geldi benimki
10 temmuzda verdim siparişi, bugün elime ulaştı. G2 pronun üstünde bir kol neredeyse her yönden. Yanında kolu taşırken koyabileceğiniz bir taşıma kabı da veriyorlar sert plastikten. G1 pro tmr stick kullansa da gamesir hall effect stickleri TMR'dan geri kalmıyor. Kullanımı hoşuma fazlasıyla gittiParam Güvende ile satarlarsa alabilirim sağ olun hocam.
Ne kadar sürüyor gelmesi acaba? Bir de Machenike G1 Pro ile karşılaştırırsanız nasıldır sizce?
10 Temmuz'da verdim siparişi, bugün elime ulaştı. G2 Pro'nun üstünde bir kol neredeyse her yönden. Yanında kolu taşırken koyabileceğiniz bir taşıma kabı da veriyorlar sert plastikten. G1 Pro tmr stick kullansa da GameSir Hall effect stickleri Tmr'dan geri kalmıyor. Kullanımı hoşuma fazlasıyla gitti.
Hareket mesafesi uzun bumperları sanırım bi ben sevemiyorum hocamBugün G1 Pro siparişim geldi. Triggerlar kısa, ama benim için sorun olmadı. Bumperlar benim hoşuma gitti. Dpad güzel oturaklı, stickler zaten çok rahat. Butonlar da gayet iyi. Malzeme kalitesi olarak 9. nesille benzer. Bana öyle geldi en azından. 1-1.5 civarına her şeyi gayet iyi. Deadzone testinde dairenin içinde tutmaya bile çalışmadım, dümdüz test yaptım. 0.3 gibi düşük bir değer çıktı.
Hareket mesafesi uzun bumperları sanırım bir ben sevemiyorum hocamNova Lite da o yüzden çok hoşuma gitmiyordu ama beğenmenize sevindim. Bu arada diğer hocalarıma da bilgilendirme olsun stick circularity aslında deadzone testi değil. Deadzone testi dediğimiz şey sticklerin ve triggerların fiziksel hareketinin ne kadar tanınıp tanınmadığını gösterir. Harekete başladığınız noktada başladıktan bir süre sonra PC'de bu hareketin algılanması iç deadzone, hareketi siz bitirmeden PC'de hareketin son noktaya ulaşması da dış deadzone olarak adlandırılır. Sizin yaptığınız test aslında dairesellik yani sticklerin daire çizebilme yetisi. Dairesel bir hareket daha isabetli hareket etmenizi sağlayacakken karesel bir hareket köşelere gitmeyi kolaylaştırıp aynı zamanda stickleri ekstra yazılımda düzeltme gereksinimini ortadan kaldıracaktır.
Evet ama etkisi aşırı büyük de olmaz.Doğrudur hocam, ben anlamıyorum o kadar. Gördüklerim ve kullandıklarım genelde ortalama 3 5 falandı. Anladığım kadarıyla bu 0.3 daha stabil bir performans veriyor.
Evet ama etkisi aşırı büyük de olmaz.
Kullanım kılavuzunda vardı sanki hocam, üstteki ışık %75 50 25 şeklinde gösteriyor diye hatırlıyorum. Satalı oluyor bayaHocam bir sorum olacak, bu gamepadin şarjını nasıl öğreniyoruz.
Kullanım kılavuzunda vardı sanki hocam, üstteki ışık %75 50 25 şeklinde gösteriyor diye hatırlıyorum. Satalı oluyor bayağı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.