Katipke Decipat Ekipman Ustası Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 2.149 Makaleler 3 Çözümler 4 27 Temmuz 2025 #31 Deiinzz dedi: Hocam dış deadzone çok rastlanan bir şey mi, F310 da bile dış deadzone yok gibi geldi çünkü bana. Veya bir video var mı, ben yapamamış da olabilirim. İçi anladım da dışı çözemedim pek. Genişletmek için tıkla... Değişken bir şey koldan kola. Olmayabilir de elbette Gamepad test etme videosu çekerim yakında yardımcı olması adına
Deiinzz dedi: Hocam dış deadzone çok rastlanan bir şey mi, F310 da bile dış deadzone yok gibi geldi çünkü bana. Veya bir video var mı, ben yapamamış da olabilirim. İçi anladım da dışı çözemedim pek. Genişletmek için tıkla... Değişken bir şey koldan kola. Olmayabilir de elbette Gamepad test etme videosu çekerim yakında yardımcı olması adına
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.581 Makaleler 2 Çözümler 36 27 Temmuz 2025 #32 Katipke dedi: Değişken bir şey koldan kola. Olmayabilir de elbette. Gamepad test etme videosu çekerim yakında yardımcı olması adına. Genişletmek için tıkla... Vallahi iyi olur hocam. Senin videoları da izledim her gamepadde deadzone aynı gibi gözüküyor. Püf noktasını bulamadım sanırım.
Katipke dedi: Değişken bir şey koldan kola. Olmayabilir de elbette. Gamepad test etme videosu çekerim yakında yardımcı olması adına. Genişletmek için tıkla... Vallahi iyi olur hocam. Senin videoları da izledim her gamepadde deadzone aynı gibi gözüküyor. Püf noktasını bulamadım sanırım.