Lilienmeer
Decapat
Daha fazla
Selamlar, çok rekabetçi oyun oynayan birisi değilim. Aim alma konusu pek önemli değil o yüzden. Arada bir arkadaşla Fortnite giriyoruz, onun haricinde full hikayeli oyunlar veya Path of Exile oynarım. Ellerim ince uzun. Yaklaşık 4 yıldır MSI GM08 kullanıyorum fakat artık kablosuz bir modele geçme kararı aldım. Bütçem 1000-1200TL arası, minimal oynamalar yapabilirim ama çok yukarıya çıkamam. Bütçem biraz daha fazla olsa SC680 düşünüyordum fakat bu bütçeye bulabildiğim ve benim mouseuma benzer olarak throne raito reflex var gibi gözüküyor.
ATK A9 modeline de baktım fakat throne raito reflex özellik bakımından, ele oturması ve büyüklük bakımından daha iyi duruyor gibi? Düşüncelerinizi veya farklı mouse önerilerini almak isterim. Asıl aradığım şeyler konfor, premium hissettirmesi ve uzun soluklu olması.
Edit: Tutuşum claw.
ATK A9 modeline de baktım fakat throne raito reflex özellik bakımından, ele oturması ve büyüklük bakımından daha iyi duruyor gibi? Düşüncelerinizi veya farklı mouse önerilerini almak isterim. Asıl aradığım şeyler konfor, premium hissettirmesi ve uzun soluklu olması.
Edit: Tutuşum claw.