1200 TL'ye Toplama Bilgisayar

sivassier

Hectopat
Amd fx serisi işlemci, düzgün bir ekran kartı ve özellikle fifa ve pes serisini bir kaç yıl tam oynatacak bilgisayar toplamak istiyorum. 1200 lira bütçeyle ne yapabilirim?Yyardımcı olun lütfen?

- - - Güncellendi - - -

Ekran olmayacak. Sadece kasa. Onu söylemeyi unuttum pardon.

Fifa ve Pes gibi oyunlar çok aman aman bir grafik isteyen oyunlar olmadığı için standart bir bilgisayar toplayabilirsin. Tabi sadece Fifa ve Pes oynayacaksan. Forumdaki bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır diye umuyorum.

Zahmet edip yazdığınız için teşekkürler arkadaşlar. Burak beyin yazdığı gayet mantıklı duruyor. Birleştirip bir bakayım. Sonra da fikrimi paylaşayım.

MSI 970A-G43/G46
FX 6300
GSkill/Corsair 1866MHz tek modül RAM
GTX 650Ti Boost/HD7850/GTX660/HD7870
Xigmatek Asgaard 382 kasa + 600W PSU

MSI'ın sitesinden baktım, 20 TL daha verip G46 alırsan daha mantıklı olabilir. Aralarındaki en önemli fark G46 modelinin SLI destekliyor olması. Ancak sen GTX 650 TiB alsan ekran kartının kendisi SLI desteklemediği için zaten yapamayacaksın.

Kısacası anakartın G43 modeli sadece CrossFire, G46 modeli ise hem SLI hem de CrossFire destekliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı