12000₺ Sistem Toplama

Bütçe
12000
Anladım
Biraz bütçeyi aştı ama güzel bir sistem olduğuna inanıyorum. Bellekler 32 GB yerine 16 olsun derseniz oradan kısabilirsiniz ama tavsiyem bütçenizle orantılı olarak böyle kalsın.

@Tacyil
Eki Görüntüle 497994
Bütçe esnek. Toplamda 20000TL harcamayı planlıyorum. Ancak, bunun içerisinde g29, xdrive koltuk rgb donanım aksesuar gibi uçuk fikirlerim var
Bu arada 50 tane x570 var x zaten OC demek. 4000mhz 7.1 kanal ses dahili grafik olmayacak DIMM gibi cpu soketi psu uyumu gibi bazı özellikleri araştırmak gerekiyor sanırım
 
Son düzenleme:
@Tacyil
3600Mhz üzerine belleklerde çıkılmasını önermiyorum sorunlar oluşabiliyor performans alıyım derken daha beter olabiliyor her şey.

50 tane X570 var ama o sisteme koyduğum model o çipsette aralarında iyi olan anakartlardan biri. Ayrıca X demek O.C demek değil. X570 üst düzey bir çipset grubu Ryzen platformu için.

İsteğe bağlı olarak çok daha iyi bir modelde bakılabilir tabi bütçe de artacaktır bu durumda.

İşlemci olarak da kararınızı aşağıdaki videoyu izleyerek vermenizi tavsiye ediyorum. Ryzen 7 3700X kendi rakibi olmamasına ve kendisinden çok daha pahalı olmasına rağmen i9 9900K ile karşılaştırılmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
O bütçeye sisteme 2060 Super koymak biraz ayıp olmuş. 2K ve 4K için RTX 2080 ve üstü ekran kartı daha iyi olur. Sinerji'de şöyle bir sistem topladım:
Kasadaki fanların hepsi ARGB fan. Kontrolcüsüyle beraber geliyor. Kontrolcüye 10 taneye kadar da fan takılabiliyor. Forumda kullanıp memnun olan çok var. Nasipse bir dahaki ay ben de alacağım.

Düzenleme: O.C yapacağınızı söylemişsiniz. Güç kaynağı olarak High Power 1200W Astro GD Series 80+ Gold Tam Modüler güç kaynağını seçebilirsiniz.

Soğutucu olarak Silverstone PF360 ARGB 360MM soğutucu seçilebilir. Kasanın kontrolcüsüne bağlanınca sistem yaldır yaldır parlar. 😄

kasa.png


Buradaki fiyatlar neden daha ucuz? Ben de Sinerji'den bakıyorum.
Orda yazan fiyatlar KDV hariç. KDV toplam fiyata ekleniyor.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı