Buyrun:Zowie XL2411K kullanıyordum. Monitör yükseltip IPS'e geçmek istiyorum. Şöyle renkleri canlı gösteren, oyunlarda gecikmesi az ve değiştirdiğim için memnun kalacağım bir şey arıyorum.
Buyurun:
%98 Adobe RGB ve %160 küsur sRGB volume ile inanılmaz iyi renk gamutuna sahip bir monitör:
Rehber: KTC H27E6 27'' 2K 320hz/ IPS 1MS Monitör İncelemesi
Panel bilgisi https://www.panelook.com/ME270QHB-NF8_BOE_27.0_CELL_overview_66934.html Panel modeli: BOE ME270QHB-NF8 Okside tft (a-si tft den kaliteli) Native 300Hz 8 cof (gayet iyi) Bilmeyenler için BOE, dünyanın en büyük panel üreticilerinden birisi. MSI ve Asus sık sık bu markanın...www.technopat.net
Öncelikle teşekkürler incelemeyi okuyacağım fakat yine sana sormak isterim bu markayı ilk defa duyuyorum nasıl bir marka.
KTC gayet buyuk bir marka. Samsung, ViewSonic gibi markalara panel ve teknoloji satiyorlar.
Rehber: KTC (KEY TO COMBAT) Marka monitör alınır mı?
KTC Technology hakkında bilgilendirme KTC Technology Co., Ltd, 1995 yılında Shenzhen Çin'de gelişmiş bir ekran üreticisi ve tüketici elektroniği şirketi olarak kuruldu. Müşteriler için derinlemesine özelleştirilmiş, farklı tablet ekran ürünleri ve dünya için Çin akıllı üretim çözümleri...www.technopat.net
Yapıstırıyorum o zaman.
Hayirli olsun hocam, gayet iyi bir monitor.
Garantisine hangi firma bakıyor onda bilginiz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.