MSI uygun fiyatlı kartlarından kaçın. Asus Prime X570-P, TUF gibi kartlar uygun fiyata iyi olur. İndirim ürünleri belli olduktan sonra yazarsanız ona göre bir şey söyleyebilirim.X570 anakart olarak hangi marka önerirsiniz acaba bir öneri yapma imkanınız var mı?
Benim gözlemlediğim kadarıyla 2 fanlı modellerde hava akışı kötü kasalarda sıkıntı yaratabiliyor. Bu 3 fanlı bir model ve kasa da gayet havadar. Bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. Fakat SSD düşülünce ekran kartını yükseltmek için epey bir para çıkıyor, size kalmış.Ekran kartı için ise Windforce'un ısınmasından dolayı biraz tedirginim açıkçası...
Kasada egzoz fan var ki. 2 tane önde intake, bir de arkada egzoz fan mevcut. Gayet de yeterli bir sayı aslında. Ekstra fan almak isterseniz de tanesi 50-80 TL civarına kaliteli fanlar bulunabiliyor.Kasanın incelemelerine bakmıştım fakat egzoz fanı ayriyeten almamız gerektiğini söylenmişti bütçemi zorlayabileceği için söylememiştim fakat uydurabilirsem bakacağım.
Tomahawk fiyatına göre güzel bir anakart çoğu kişi için yeterli ve ileride 4. nesil güncelleneceği zaman kafanız rahat olur diye düşünüyorum.Peki genel olarak OC yapmayacak biri için tomahawk işimi görebilecek düzeyde midir? İndirim yakalanmadığı taktirde.