Şu an notebook almam lazım ve kararsız kaldım. Bütçem Max. 12000 TL. Canım sıkıldıkça oyun oynayacağım ve daha çok iş yapacağım. Normalde Monster almayı düşünüyordum ama bildiğiniz gibi kasası sert plastik ve düşüp bozulma ihtimali yüksek. Bizim evde notebook düşmesi ise çok fazla rastlanmasa da rastlanan bir durum. Siz ne önerirsiniz? Ben:
HP OMEN 17-cb0010nt (8UL83EA) Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
HP OMEN 17-cb0010nt (8UL83EA) Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
MSI GL75 gerçekten çok güzel bir bilgisayar. Ben de MSI kullanıyorum kalitesi tartışılmaz da Monster Laptoplarda çanta hediye ediliyor ve yanlış hatırlamıyorsam ömür boyu ücretsiz temizletme hakkın bulunuyor. Bi sıkıntı olursa yollayabilirsin bilgisayarı. Üstelik bu seni ne kadar alakadar eder bilemiyorum ama bu MSI'da RGB aydınlatmalı klavye bulunmuyor. Tek renk kırmızı. Monsterlerin hepsinde 16 milyon renkli RGB bulunuyor. Onları gözden geçir.
Monster kullanmadım bilemiyorum ama MSI pişman etmez.
Bu biraz da markaya para vermek gibi sanırım. HP yerine MSI tercih edenler içindir. HP'den kesinlikle memnun değilim ben. Tavsiye etmem.
Asus'a lafım yok tabi.
Yurtdışında alınabilir ama Türkiye'de asla. Adamlar 8 GB RAM için 1600 TL istiyor yahu.
256 GB SSD içinde 1600 TL (256 GB alıp 512 GB veriyorlar yani siz 256 GB almış oluyorsunuz).
Eki Görüntüle 489396
Yurtdışında alınabilir ama Türkiye'de asla. Adamlar 8 GB RAM için 1600 TL istiyor yahu.
256 GB SSD içinde 1600 TL (256 GB alıp 512 GB veriyorlar yani siz 256 GB almış oluyorsunuz).